Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
Megjött a menstruációm a megszokott módon és időpontban durván egy hete és pár napja múlt el. De az elmúlt néhány napban sokszor éreztem felfúvódva magam és a gyomorom is fáj sőt elég kemény a hasfalam.
Védekeztünk és ha minden igaz nem szakadt ki az óvszer egyszer sem. Tisztában vagyok vele, ha megjött akkor nem valószínű ilyesfajta gond. De mégis félek.
Nem tudom mi mástól fájhatna ennyire a gyomorom...
szia! ne aggódj ha kiszakad az óvszer akkor nagyon kiszakad, nekem már volt ilyen, és azt észreveszitek. nagy a valószínüsége hogy nem vagy terhes, de azért biztonság kedvéért vegyél egy terhességi tesztet, drogériákban és gyógyszertárban lehet kapni.
én dm.-ben szoktam venni a márkálya x-epil olyan 600ft körül van, és 2db van benne, azért ilyen olcsó mert nincs ilyen müanyag vacakba. én eldobható müanyag pohárba szoktam pisilni és abba kell belemártani a max feliratig.
2 percen belül tudod az eredményt. és hő, még ha nem értékelhető akkor ott a másik és nem kell mégeggy kört futnod a drogériába. előny hogy bármelyik napszakban elvégezhető nem kell reggelig várnod.
remélem segítettem
Nos, ha ép ésszel gondolkodom akkor én is így vagyok vele, hogy esélye sem volna. De mára elmúlt a pocak fájás helyette a fejem fájdogál illetve kicsit szédülök nem jó a közérzetem.
Lehet rátesz, hogy szabályosan rettegek, hogy baj van. De nem tudom.
Tesztet lehet gyerekes, de nem merek csinálni. Úgy tudom akkor mutatna igazán használható eredményt, ha már kimaradt volna a menstruációm. Nálam szerencsére ilyen nem volt.
Így várok még, hogy megjöjjön, eleve csak jövőhétre esedékes...
De nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat. :)
Azóta pontosan megjött a menstruációm egy napot sem késett, két napig igazán erős vérzésem volt, de a többi nap nagyon kevés. Mióta elmúlt ismét érzem a has fájást, félek...
Lehet még így is gond??? Mármint a terhesség kizárható?? Vagy mi lehet a gond?? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!