Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A beágyazódásnak vannak tünetei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A beágyazódásnak vannak tünetei?

Figyelt kérdés
A párommal aktus után pár nappal fájni kezdett a hasam,szédültem,derekam is fájt,álmos voltam nagyon.A fórumokban ahogyan olvastam lehet a beágyazódás jele.Nekem pont az aktuskor volt peteérésem,de védekeztünk Pharmatex hüvelytabival.
2009. aug. 26. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Elkell, hogy keserítselek, de a Pharmatex hüvelytabletta még ha megfelelően is használják, akkor sem nyújt kellő védelmet. Vhol 80% körül van. Amúgy aktus után pár nappal még nem jelentkeznek a tünetek akár volt peteérésed akár nem. 1-2 hétnek minimum el kell telnie.

Am a beágyazódásnak ritkán vannak tünetei. Ha vannak akkor is olyasmik amiket leírtál meg esetleg barnás folyás.

2009. aug. 26. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
lehetőleg PH tablettával nenagyon foglalkozzatok, max úgy, ha megszakításos közösülés van. Énis azt használtam a barátnőmmel, amikor megtudta a nődoki, majdnem kiherélt! ... szerinte még az is jobb védekezési eszköz, ha szex után elmondunk egy miatyánkot, mint a ph tabletta. ha komoly a kapcsolat, gondolkozzatok el a foggátlón. Jobban jársz te is, meg a barátod is! Nekünk mindenféle mellékhatást produkált a tabletta, csípő égegtő érzéstől a folyásig.
2009. aug. 26. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a pharmatexet.. jó tanács...
2009. aug. 26. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nem fontos elfelejteni a pharmatexet, de használjatok mellé gumit. Sőt elég a gumi is, de ha biztosra akartok menni hasznáéjátok mindkettőt.
2009. aug. 27. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom fog e jönni a babó vagy sem,mert még mindig nem érzem magam valami jól.Még van egy hetem a mensiig,aztán jöhet a teszt.Kicsit parázok.:)
2009. aug. 27. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Már aktus után 2 héttel kimutatható a terhesség, mert kb akkorra ágyazódik be.

Amúgy lehet jele. Mellesleg miért foglalkozol ilyen gagyi fogamzásgátlóval? Kísérted a sorsod, nagyon... Az egyik legmegbízhatatlanabb módszer...

2009. aug. 27. 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért próbáltuk ki ezt a módszert a párommal,mert a fogalmazásgátló tabitól kaptam egy méh és kismedence gyulladást,ami eléggé komoly volt.Tehát leálltam a tabival,az óvszert nem szeretjük,és a páromnak ezt ajánlotta az egyik ismerőse akinek bevállt...de erre mondtam is neki hogy nem mindenkinek egyforma a szervezete...hmm...majd kiderül.
2009. aug. 27. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első PH mocskoló írója vagyok::)

Nekünk is úgy volt a mostani párommal, hogy amikor először szedte a gyógyszert, mindenféle csúnyaságot kapott el tőle (hasraütés szerűen írta fel neki a tiniambulancián valami kontár) Akkor még nem velem volt, kb fél évébe került, míg kikezelték, marhasok pénzért. Most elmentünk egy másik orvoshoz(nem magyar, picit fekete, de ezerszer jobb orvos mint a beképzelt magyarok) Elküldte vér, labor vizsgálatokra. utána felírta neki a gyógyszert. (Yadine) Egy hónap múlva mentünk ismét, újra vizsgálatok, stb. Jónak bizonyult, mert már lassan 5 hónapja szedi. az első 3 hónap volt a húzós, de utána minden okés! Inkább keressétek fel a nődokit. Mennyi msot egy ph? 1600? 12 alkalomra. Ez 2500 és korlátlan ideig!:) Megfontolandó szerintem, és megbízhatóbb is. Tehát ha komolyan gondolod a pároddal, akkor nincs mit variálni, irány a nődoki.

2009. aug. 27. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,és a tanácsodat is.Lehetséges hogy felkeresünk egy nődokit,de meg szeretném várni hogy a mensim megjöjjön (ha megjön) aztán ha nincs semmi a pocakban,akkor jöhet a fogamzásgátló.Csak tartok a tabitól a rossz tapasztalat miatt.Mivel mikor elkaptam ezt a betegséget egy hónapig véreztem,és azt hittem nem jövök helyre.Ami gyógyszert akkor kaptam,egész életemben nem szedtem annyit:(:(
2009. aug. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!