Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak a beágyazódásnak tünetei?

Vannak a beágyazódásnak tünetei?

Figyelt kérdés

Kisebb nagyobb szúrkálódásokat érzek, hol jobb hol bal oldalon..néha középen. A derekam, illeve az ülőcsontnál néha elég erős nyomást érzek. Fáradtnak érzem magam. A ciklusaim 28 naposak és a peteérésemet is megérzem. Ezek voltak a mostani adataim:

A várt ovuláció napja: Április 8.

Termékeny idöszak: Április 6. - Április 9.

Én 7.-én voltam együtt a férjemmel.

25-én lenne a következő menstruációm.

2010. ápr. 12. 16:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
jókor voltatok együtt az adatok szerint, de ne éld bele magad. Mármint abba, hogy a beágyazódást érezted, mert az nem ennyire nyilvánvaló jelenség. De ettől még simán lehetsz terhes, csak ne ilyen túl korai "jeleket" figyelj...szóval érted....
2010. ápr. 12. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 12. 17:02
 3/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a beágyazódást pár csepp vér jelezte. Először azt hittem, megjött,de hála égnek nem így történt. 31 hetes kismama :)
2010. ápr. 12. 17:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem pénteken és szobaton volt barna a nyálkám.

2010. ápr. 12. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni de a beágyazódás min. 7-12 nap. Először is a spermiumok bejutnak a szervezetedbe és ott várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy akár 2-3 napig is várnak rá, mert éppen nincsen peteérés. Ha félidőben történt az “akció” akkor jó eséllyel 1 napon belül összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás. Ezt követően 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is. Szerintem leghamarabb hétvégén érezhetnéd a beágyazódás jeleit!
2010. ápr. 12. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
OFF. Pont ugyanezek az én dátumaim is. szorítok neked!
2010. ápr. 12. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem a peteérés után kb. a 8-10. napon nagyon puffadt a hasam és úgy éreztem, hogy majd leszakad a méhem. Pozitív lett a teszt.
2010. ápr. 12. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
elvileg nincsenek tünetei, de pl én megéreztem, hogy terhes vagyok pedig semmi tünetem nem volt a mensi megjöveteléig!
2010. ápr. 28. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálam sem volt tünet, én pusztán megéreztem a dolgot!

Kedves kérdező azonban azóta nálad ki kellett derülnie babát vársz e vagy sem, megírod nekünk?

2010. máj. 11. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is barnás pecsétlő vérzésem van így a mensi előtt, kíváncsi vagyok ez jelenthet e jót!
2010. jún. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!