Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan térítsem észhez a testvérem?
Eléggé hebehurgya, és nem számol a következményekkel. Nem tudom hányszor fordult már elő vele, de biztos, hogy nem egyszer, hogy esemény utáni tablettát kellett vennie. Aztán meg nekem panaszkodik, és hiába mondom neki, hogy felelőtlen vagy, de ő nem, csak így jött ki a lépés, stb.
Hogyan értessem meg vele, hogy ez nem játék? Nincs minden megoldva azzal, ha bekapok egy tablettát? Ötletek? Már nagykorú.
Ez attól is fűgg szerintem, hogy van-e tartós kapcsolata, vagy csak egyéjszakásak...
Szerintem vegyél neki fogamzásgátlót (pharmatexet ajánlom) és mondd h nem akarsz neki rosszat ezzel és majd késöbb megköszöni.. vagyímenj el vele nőgyógyászhoz, nagyon szivesen elbeszélgetnekvele, vagy akár a védőnő is, vagy a barátainak mondd h beszéljenek a fejével
A fogamzásgátló jó ötlet, annyi a baj vele, hogy nem szoktak tartós kapcsolatai lenni, mire hatna a gyógyszer, addigra vége a kapcsolatának, majd 1-2 hónap múlva jön a következő jelölt és így tovább. Ezért meg fölösleges szednie, szerintem. Meg már említette volna, ha annyira nagyon akarna szedni, vagy már elrendezte volna magának.
A pharmatexről rengeteget olvastam már, és sokak szerint nem megbízható, meg hát a gumi azért csak véd a nemi betegségek ellen is, mivel sűrűn vált partnert, az lenne a legmegfelelőbb megoldás. De a pasiknak derogál gumit húzni, ez a kis idióta tesóm meg így is belemegy. Akkor és ott kellene elküldenie a francba, de nem teszi, mert nagyon viszi magával a hév. Na erre varrjatok gombot! :D Észérvekkel akarom meggyőzni, hátha tudtok olyat mondani, amit még nem mondtam neki és meghatná. Kb két napig szokott tartani a lelki rábeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!