Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a baratnőm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a baratnőm? Eléggé megvagyunk ijedve. Többi lent!

Figyelt kérdés

Ma voltunk egyutt, és a végén az ovszer kiszakadt..

én ugy éreztem h nem élveztem BELE, de nem vagyok benne bíztos..

nem rendszeres neki, de az utolso pár honapban rendszeres volt. Most karácsony körül kellet volna megjönnie neki, de nem jött, és akkor voltun elöször együt(szuzek voltunk)

Esemeny utani tablettában gondolkodunk, de azt olvastam hogy recept nélkül nem adnak...

Miutan eszrevettuk gyorsan letusolt, de sík idegek vagyunk, nem tudjuk mi legyen.

Kérlek segitsetek, tipp, ötlet?

Előre is kösszi!

2013. jan. 1. 07:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja? Hát Romániában nem ismerem a dolgok menetét..:)

A szüleitekkel és orvossal konzultáljatok, legalább telefonos tanácsot vagy neteset kérjetek, és ő majd megmondja, mire vigyázzatok még ilyenkor. Hogy zajlott le a folyamat a kislánynál? Minden rendben?

2013. jan. 3. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
És én ki is kértem volna a patikus véleményét is, hogy a történtek ismeretében tanácsolja-e. Vagy orvostól telefonon.
2013. jan. 3. 18:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Szüleinknek nem mertük elmondani, és nem is áll szándékunkban egy ideig :S

Most várunk, és csak reménykedni tudunk :S

2013. jan. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!