Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Patentex oval kúpról?
Saját tapasztalatom az, hogy jó. Nekem bevált, terhes nem lettem, semmi problémát nem okozott, nem csípett, nem zavart, nem is érzem, hogy ott van. Annyi, hogy az íze nem túl jó, így az orális kényeztetést érdemes a felhelyezése után már hanyagolni.
A tájékoztatóban leírtakat szigorúan be kell tartani.
Mindezek mellett tudomásul kell venni, hogy a Pearl-index szempontjából gyengébb, mint az óvszer vagy a hormonális fogamzásgátlók, így felnőtt emberként mérlegelni kell, megéri-e ez. Tiniknek önmagában nem ajánlanám, nekik egyértelműen az óvszer a legjobb választás, de ha már felnőtt, végleges/tartós párkapcsolata van az embernek, és egészségi vagy más okok miatt sem tragédia, ha becsúszik a baba, akkor szerintem nagyon jó alternatíva.
Nyilván betegségek, fertőzések szempontjából sem véd, tehát nem ideális egyéjszakás kalandokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!