Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Patentex hüvelykúp megbízható, ha csak így védekeztünk (óvszerrel nem), de a párom kivette mielőtt? Ennyi védelmet elvileg biztosítania kellene, főleg, hogy nem teljes védekezésre használtuk.
Üdv
Én is használtam a párommal pharmatex krémet és megszakítással együtt bevált. Önmagában elég kevés ez a fajtája de ha a férfi véletlenül kifelé jövet egy kicsi spermát mégis bejuttat azt még simén semlegesíti. A baj akkor van ha odabent megy el úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva mert a kinyílt méhszájon keresztül a kilövellő anyag egy része átpréselődhet és onnantól nincs semmi az útjában, innen ered a sok "pharmatex baba". Na meg ha nagy a tempó menet közben egy része ki is jöhet ami tovább ront a hatékonyságán. Megszakítással együtt viszont bátran merem ajánlani. A ti esetetekben is ez történt, terhesség szerintem kizárható, főleg ha idejében történt a megszakítás.
Igen, én is olvastam. Ezért nem is bíztunk benne teljesen.
Meg elég "kényelmetlen" is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!