Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az eselye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
1 honapja egyutt voltam a baratommal es nem vedekeztunk.az egesz kb egy fel percig tartott, de nem elvezett belem.ez az egesz a meszeszem elott 1 nappal tortent.azutan rendesen megjott, azota amr 2x is.nem erzem a terhesseg tuneteit, de azert lehetek terhes?koszi mindenkinek:)2009. aug. 25. 19:39
1/14 anonim válasza:
Ha meg is jött aki nagyon kicsi az esélye hogy terhes lennél.
2/14 anonim válasza:
Ha már menszi megjött, akkor nem vagy az.
MÁSKOR MEG VÉDEKEZZ, TEEEEE!!!!MARHA!!!!
3/14 anonim válasza:
Ha azóta már kétszer megjött és nem érzed, hogy terhes lennél, mivel nem is lehetsz, akkor hogy hogy mégis ilyeneken agyalsz? Kizárt, hogy terhes vagy!
4/14 anonim válasza:
na varja... 1 honapja h egyutt voltatok... aztan megjott... es azota meg 2X megjott?? terhes nem vagy... de en a helyedben elmennek orvoshoz. ha jol vettem ki a szavaidbol a tortenteket
6/14 A kérdező kommentje:
ja es amugy 15 eves vagyok es most szexeltem eloszor:|
2009. aug. 25. 19:45
7/14 anonim válasza:
"ja es amugy 15 eves vagyok es most szexeltem eloszor:|"
ki nem szarja le, attól még nem való f*sz a p*nádba
8/14 anonim válasza:
Most jó eséllyel megúsztad, de legközelebb már nem biztos.
ÉS NORMÁLIS DOLOG 15 ÉVESEN, PLÁNE VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SEXELNI????? Szólok anyádnak...
9/14 anonim válasza:
basszus de jót röhögtek a válaszokon:) Egyébként igazatok van!!:D:D:D
10/14 anonim válasza:
szijaaah :) nincs semmi gond éss ne is törődj ezekkel a trógerekkel na csókkkkkk 14 1 csaaaaaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!