Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó gyógyszermentes napom van, és még nem jött meg! Ha holnap sincs semmi, lehetek terhes? (lent! )
Rezia fogalmzás gátlóra váltottam egy hónapja.Rendesen bevettem minden tabit,nem hánytam stb. szóval szerintem elvileg nem lehetne.
Vagy mégis? :| 23L
Veszek tesztet,de nagyon félek mert pont munka van kilátásban...
...kiegészítő védekezést nem használtunk,de nekem nem mondta a dokim mikor felírta(láttam pár hasonló kérdés válaszánál),
..de életemben először,mielőtt ezt a gyógyszert elkezdtem szedni,a 7napos szünetben együtt voltam a barátommal(vérzéskor)..
vagy ez nem befolyásol semmit?
Hát magát a vérzést nem befolyásolja hogy menszesz alatt szexeltél. Csak abban az esetben ha terhes lettél. Mert ugye ilyenkor is lehetséges.
Ha tesztelsz, akkor minden ki fog derülni, de nem ártana a dokidat is felkeresni és elmondani neki.
4-es voltam
De ha elötte is szedtél gyógyszert akkor elvileg nem lehetsz terhes!
Megint 4-es voltam
Köszönöm a segítséget 4-es.Remélem,de nagyon hogy nem most sikerül be nekem egy gyerkőc..Előtte is szedtem fog.gátlót szerintem is elvileg nem kellene.Mondjuk holnap kell bevennem az elsö tabit a következő levélből,ugyhogy hátha nem.
Csak az zavar hogy még a hasam sem görcsöl,semmi jele hogy alakulna vmi.
4-es vagyok
Nyugodj meg! Biztosan csak hormonális oka van az új gyógyszertől. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!