Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek.5....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek.5. gyógyszermentes napon vagyok és még nem jött meg. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Csináltam 4napja tesztet negatív lett.Ennek ellenére lehetek terhes?Mert a tabival egyidőben szedtem fájdalomcsilapitot is alkalomadtán.
2009. máj. 9. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az 5. napon szokott, szóval ez még nem tűnik borzasztónak.:) Miért, eddig hanyadik napon jött meg? És eleve mikor kezdted el szedni? Mert ha csak most, akkor simán lehet, hogy kicsit összezavarodott a szervezeted, és majd beáll.
2009. máj. 9. 09:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja,hát mégcsak most fejeztem be az első levéllel.Akkor remélem csak a hormonok játszanak velem és nem egy baba.
2009. máj. 9. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvileg, mivel még csak az első levélnél vagy védekeztetek mellé (mondjuk tabifajta függvénye). A fájdalomcsillapító csökkentheti a hatását, főleg az első hónapban, amikor még csak elkezdted szedni. Ha nem ön meg a következő levélig, még egy teszt, aztán kezdd el szedni az újat de irány a nődoki.
2009. máj. 9. 09:51
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha esetlegesen terhes vagyok,a teszt most már kimutatja?
2009. máj. 9. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez sokban függ attól mit írnak a teszt dobozán...:)) Mennyi idő múlva mutatja ki amit vettél? És egyáltalán mikor eshettél teherbe... Szóval ezektől függ. Egyébként az első levél alatt még nem ártott volna máshogy is védekezni!
2009. máj. 9. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Orvos is azt mondta és tájékoztató is azt írja hogy 1.szemtől véd,mi azért 14napot vártunk.Közbe elkezdett enyhén görcsölni a hasam,remélem ez már annak a jele,hogy megjön.
2009. máj. 9. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
(előbbi és az első vagyok) Elég valószínű, szóval nópara, de Te ismered a szervezeted.:)
2009. máj. 9. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!