Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja fogamzásgátlót szedek, de egy héttel a gyógyszermentes szünet előtt kihagytam két napot, az utána következő napon viszont kettőt vettem be aztán rendesen végig szedtem. Okozhat ez vérzés kimaradást? Bővebben lent.
Közben a párommal használtunk óvszert is ugye, a kihagyott két nap miatt. Most viszont egyáltalán nem jött meg a gyógyszermentesben-.- mások azt mondták hogy ez a két nap kihagyás miatt van így (meg az utána való duplázás miatt-tudom semmi értelme nem volt),ugyanis összezavartam a szervezetem, plusz még azzal is hogy a kihagyás után folytattam. Ez elég logikusnak tűnik, de itt is kikérem a véleményt, hogy a kimaradás tényleg lehet a fentiek miatt?
Illetve hogy most várjam ki türelmesen hogy megjöjjön (jelek azért vannak), és akkor kezdjem újra a bogyót, avagy simán folytassam rendes időben - konkrétan holnap kellene kezdeni a másik levelet- az új levél szedését? (nőgyógyász majd lesz,de épp el vagyok utazva és nem kicsit ideges vagyok most emiatt)válaszokat előre is köszönöm.
Nem emiatt nem jött meg. Ilyenkor nincs ciklus, megvonásos vérzés van (megvonod a hormont). Megvontad, meg kellett volna jönnie. Az új levelet a 8 napon KELL elkezdeni szedni, függetlenül attól, megjött-e vagy nem. Ha 7 napnál több szünetet tartasz, a tabi NEM VÉD. Kevesebbet lehet hagyni, többet nem.
Ha használtatok óvszert, tuti nem vagy terhes. Az én tabimra az van írva, hogy ha 1 menzesz kimarad, de a köv. normálisan megjön, akkor nincs gond (de érdemes tesztet csinálni). Ha 2 marad ki, orvoshoz kell fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!