Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3éve szedek belarát és eddig napra pontosan megjött. Ma telt le a 7nap gyógyszermentes és semmi. Tegnap CLEARBLUE tesztet csináltam, a késés 6. napján az negatív lett! Menyire megbízható ez a teszt? Ugye ha terhes lennék már kimutatná?
én azt hallottam,nem tudom mennyire igaz(bnőmnk mondta a doki),hogy azt hiszem max 2évent bogyót kell váltani,mert már nem hat!
nem akarlak megrémszteni de bátyám is "úgy lett" h anyum gyógyszert szedett,bár az 24éve volt,azóta fejlődött a tudomány! :)
Én azt hallottam, hogy 4-5 évig is szedhető a gyógyszer, váltás nélkül.
Nem hiszem, hogy a mai gyógyszerek nem hatnak 2 év után...
Nekem is volt ilyen, 7 évig szedtem Yadine-t. Az, hogy váltani kell, mert egy idő után nem hat, marhaság. Ez hormongyógyszer, nem idegrendszerre ható, itt nincs olyan, hogy "hozzászokás".
A tabi elvékonyítja a méhnyálkahártyát és előfordul, hogy nem vastagszik meg annyira, hogy meg tudjon jönni. Ha előírás szerűen szedtet a gyógyszert, akkor egészen biztos nem vagy terhes, főleg hogy a teszt is negatív.
Szia! Elmentem dokihoz, csinált ultrahangot, hogy kizárja a terhességet, cisztát. Azt mondta, hogy ha a következő se jön meg, menjek vissza. Az már megjött rendben. Nem kell emiatt bogyót váltani, mondom, ez attól van, hogy nem tud eléggé mevastaodni a méhnyálkahártya, ne aggódj. Nekem 7 év alatt egyszer volt ilyen.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!