Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van úgy, hogy minden óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van úgy, hogy minden óvszer kicsi?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, a barátnőm 20, nekem ő az első partnerem, ő sokkal tapasztaltabb ezen a téren. Sajnos ő nem szedhet fogamzásgátlót a magas vérnyomása miatt, így marad az óvszer. Az egyetlen bajom, hogy az összes általunk próbált koton borzasztó szűk. A legtöbb 52 mm átmérőjű- az én jancsim a tövénél max. 58, de mégis csak kínkeservesen tudjuk felhúzni az eszközt, és ez eléggé betesz a romantikának. A barátnőm azt mondja, a legtöbb pasijának még nagy is volt egy átlagos óvszer, szerinte pont tökéletesen passzol a méretem az ő testéhez, el nem cserélné semmiért, és ne aggódjak, a gumi nagyon erős, ettől nem fog szétrepedni. De szerintem mégis elég kellemetlen a dolog. Neten, szexshopok kínálatában láttam még 69 mm átmérőjűt is-ez talán túlzás, de egy picivel nagyobb mégis jó lenne. Ismer valaki olyan, boltban is kapható óvszert, ami 52-54 milliméternél nagyobb átmérőjű?
2012. dec. 29. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
LIFESTYLE abbol van 55 56 is
2012. dec. 29. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:
2012. dec. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!