Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megakad az óvszer. Túl kicsi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakad az óvszer. Túl kicsi?

Figyelt kérdés
LifeStyles Ultra Thin típusú óvszert próbáltam eddig, amire hátul 54mm vastagság van írva. Felhúzás közben a makk és a fityma között megakad. Valamit rosszul csinálok? Nagyobb óvszer kéne? Ha igen, akkor milyet érdemes és hol lehet beszerezni?
2011. jan. 11. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha 54 mm van ráírva, és nem 5 és fél centi vastag a karód, akkor felmegy az! Én ugyanezt használom.
2011. jan. 11. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megakad, mert ott még fel van tekerve, és a makk végén meg egy kis gödör van. húzd jobban hátra a bőrt, és kicsit erősebben tekerd (NE HÚZD! Tekerd!), akkor "átbillen" a holtponton, és felmegy.
2011. jan. 11. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Vagy ha csak egyszerűen nem húzod hátra a farkájadon a bőrt, mielőtt rátekered a gumit, akkor sem lessz miben megakadnia!
2011. jan. 11. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

1: lesz: egy "sz".

2: Ez nem tanácsos, pláne az ultra vékony LS esetén, mert így az előcsúszó makk feszíti a gumit, ami így elszakadhat hevesebb mozgás esetén. Nehezen szakad, de jobb nem játszani az ilyesmivel.

2011. jan. 11. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Kedves tanúlt kollega!

Akkor tudhatnád hogy nem a makk csúszik előre, hanem a bőr csúszik hátra!

És hülyeségeket ne írkálj, mert attól nem szakadhat el óvszer ha így csinálja!

2011. jan. 11. 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
nagyok vagytok :d
2011. jan. 12. 02:52
 7/15 anonim ***** válasza:
41%

"Kedves tanúlt kollega!

Akkor tudhatnád hogy nem a makk csúszik előre, hanem a bőr csúszik hátra!

És hülyeségeket ne írkálj, mert attól nem szakadhat el óvszer ha így csinálja!"

Kedves tanulatlan kolléga!

A "tanult" szó rövid "u".

Az, hogy mi csúszik és hova, az inerciarendszer kérdése. Mivel gumiról volt szó, a gumihoz képest a makk csúszik előre. Ha hülye vagy, ne okoskodj!

Honnan vetted, hogy nem szakadhat el? Nem azért írtam, mert épp ezt találtam ki, hanem tapasztalatból, egy haverommal megtörtént, pedig rendeltetésszerűen használta, tapasztalt felhasználó volt, nem tizenéves próbálkozó.

2011. jan. 12. 07:02
 8/15 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a szüleiddel is ez történhetett hogy ilyen nyomi jött, mint te!

:D

Ja, jelentekezz helyesíró világbajnokságon okoska!

2011. jan. 12. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nagy!

Kedvenceim az ilyen okostojások, mint ez a 68%- os!

:)))))

Játssza az eszét a helyesírási hibák keresésével, meg a kötekedéssel, sértegetéssel, de mást nem tud!

:)))))))))

Eszem faxom megáll hogy ettől szakad el óvszer normális használat mellett, hogy szétfeszíti a dákesz!

Mekkora faxa van haverodnak, mint egy elefántnak?

Te tényleg igen tapasztalt meg okos lehetsz, de lefogadom puncit élőben nem sokat láttál!

De ezzel a stílussal nem is fogsz sokat, te szerintem még abba is bele állnál, ha két nyögés között nem tenne a csajod vagy pasid kötőjelet!

2011. jan. 12. 20:00
 10/15 anonim ***** válasza:

"de mást nem tud!"

Mit kéne tudnom még?

OFF

Amúgy ha ennyire ügyesen "kitalálod" 1-2 hozzászólásból, hogy a másik milyen ember, és elkezdesz személyeskedni, akkor ne légy nyúl, itt a privát elérhetőségem, keress meg és beszélgessünk privátban.

Vagy neten arcoskodó hangember vagy?

/OFF

2011. jan. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!