Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kicsi az óvszer, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi az óvszer, vagy csak bénák vagyunk?

Figyelt kérdés

Ma volt az első alkalom, hogy a pasimmal lefeküdtünk volna, és mindkettőnknek ez lett volna az első alkalom..

A (síkosítós) Durex feel-t használtuk volna, de ketten sem tudtuk felhúzni neki, hogy én fogtam a tetejét, ő meg görgette le... Meg amúgy is úgy látszott, hogy miközben próbálja legörgetni, az összehengerelt rész egy kicsit bevág neki.

most akkor tényleg kicsi neki, vagy mi nem csináltunk jól valamit?

2012. ápr. 30. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha azért nem tudtátok legörgetni, mert szorította, akkor nyilván kicsi. Keressetek nagyobb méretűt.

De azt is el tudom képzelni, hogy kifordítva tettétek rá, úgy pedig lehetetlen legörgetni....

2012. ápr. 30. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyébként mekkora mérete van a párodnak?

Mert azért egy átlagos péniszre fel kellene mennie a Durexeknek...

2012. ápr. 30. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:

nem tudom, nem kérdeztem, de az tuti h nem kicsi.

És kifejezetten figyeltünk rá, hogy ne kifordítva legyen. Mit ajánlotok, ami nagyobb, de emellett ugyanolyan minőségű?

2012. ápr. 30. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Elvileg van a Durex-ből King Size. Szexboltokban, online, esetleg nagyobb drogériákban: Müller. Ez 57 mm-es.

De előbb próbáljatok ki egy Lifestyles-t. A Real Feel elvileg 53 mm-es, a Lifestyle-ok 1 mm-vel nagyobbak, de érzésre sokkal jobban tágulnak, lazábbak (=könnyebb feltenni).

Megbízhatóságuk ugyanolyan.

12 év alatt egy se lyukadt, szakadt ki nálunk Lifestyles-ból.

2012. ápr. 30. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

és am akkor az egyáltalán nem normális, ha a feléig le van húzva, de ha egy pillanatra is nem szorítom oda, akkor felcsúszik?

2012. ápr. 30. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
a párod hátrahuzza a fitymát, le meg két kézzel széthúzod a gumit az összetekert részen, mintha egy beföttesgumit húznál szét. Leggörgetni elég nehéz, mivel általában egy makk töve alatt valóban nem szokott átmenni, mivel ott van utána a fityma.
2012. máj. 1. 11:28
 7/8 A kérdező kommentje:

megpróbáljuk majd, de azt hiszem azon a részen már túlmentünk akkor..

majd megpróbálkozunk a Durex king size-zal, és majd meglátjuk, mi lesz...

Köszi a segítséget :)

2012. máj. 1. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:

A Durex Real Feel-nek más az anyaga, mint az átlag óvszereknek.

Sokkal jobban tapad, nehezebb feltenni és szoríthat akkor is, ha az azonos méretű hagyományos nem.

a szexualitas.hu-n valaki ezt írta róla:

"Am.ha jól tudom Durexnek a RealFeel tipusa ami versenybe próbál szállni a piacon ezzel!Azt is próbáltam,hát nem vált be,kevés síkosító,anyaga még csak-csak,ráadásul szorított nagyon!Én ezt a Skynt (Lifestyles) ajánlom!

Egy Durex fan"

;)

2012. máj. 1. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!