Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszertelen menstruáció + szex?
Sziasztok! Légyszives olvassátok el!
Na szóóval az lenne a kérdésem hogy ti félnétek attól h teherbe estek ha még nem rendszeres a menstruációtok szval vannak hónapok amik kimaradnak... és még szűz vagyok, de pár hónapon belül sor fog rá kerülni úgy érzem... és szeretném is nem ezzel van a baj, hanem hogy mivel nem rendszeres és mondjuk szexelünk, aztán megint nem jön meg...rohadt ideges leszek bocsi a kifejezésért hogy most akkor megint csak késik.. vagy netán terhes lettem :S szerintetek érdemes így belevágni? vagy várjam meg míg rendszeres lesz? és ha ez még jóóó sokára lesz rendszeres..? :S ajjj... tudom óvszer..de akkor is.. megéri h utána idegeskedjek h nem e történt baj??? légyszi valami választ vagy reakciót..?!! köszönöm!
Egy FRÁSZT segítenek ezen a fogamzásgátlók!
Csak LÁTSZÓLAG segítenek, de valójában sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.
Műciklust hoznak létre, felülírják a természetest és a problémák csak addig oldódnak meg, míg a lány szedi a tablettát.
Ha abbahagyta, akkor többnyire halmozottan jelentkeznek és ott áll a nő huszonX, harmincX évesen, hogy nem lehet gyereke, mert nem helyrehozták, hanem csak elodázták a vérzéssel kapcsolatos gondját.
Kérdező!
Milyen fiatal vagy? Hány éve menstruálsz?
Egyébként megfelelő védekezés (gumi tökéletes, ha rendesen használják) és időnként egy-egy terhességi teszt elvégzésével a stressz nagy része kiküszöbölhető.
4-es!
Egy frászt jó ötlet!
Amikor a hőmérséklet leesik (mert ovuláció előtt pont, hogy leesik és csak miután bekövetkezett, emelkedik meg), már késő.
Ha az előtte való kb. 5 napban volt szex, akkor teherbe eshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!