Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm és én tudni szeretnén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm és én tudni szeretnénk, hogy amikor menzeszel, akkor teherbe tud e esni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd anyukájának üzenem ,hogy 1 ne pofázzon hülyeségeket tinédzsereknek nem ő neveli majd fel a gyereket , 2 menjen vissza a főiskolára és kezdje el újra, ahogy látom sok érdekes dolgot hallana.

Egyébként minden esetben teherbe lehet esni, akár méhen kívüli terhessége is lehet, amibe bele is halhat. Se temetésre , se szülészetrenem mennél szívesen sztm. Úgyhogy inkább védekezzetek ki lehet azt bírni.

2009. aug. 27. 00:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük ezért kérdeztük hogy tudjuk a dolgokat.
2009. aug. 27. 00:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon helyesen tettétek. Inkább több véleményt kérdezzetek meg ,ha nem tudtok valamit, mint hogy butaságot csináljatok.
2009. aug. 27. 02:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát szeretnénk ezekről a dolgokról megtudni minnél több dolgot
2009. aug. 27. 02:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Elvileg bármikor, de olyankor nagyon kicsi az esélye. Csak havonta pár nap fogamzóképes a nő, ehhez kell hozzászmolni a férfi spermájának életképességét, úgyhogy a ciklus kétharmad részében nem eshet teherbe, de bármikor lehet rendkívüli peteérés.
2009. aug. 27. 07:31
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Annyira bírom, hogy itt mindenki olyan okos. Az anyuka azt mondta, hogy akkor nagyon kicsi az esélye. Ez így is van, nem?? Csak sokan a másik oldalról közelítik (jelzem szerintem helyesen), hogy van rá esély akkor is, ezért vigyázni kell. Ez a bioszkönyv, gugli, nőgyógyász válasz marha hasznos volt bammeg! Ez az oldal azért van, hogy egy helyen mindent meg lehessen kérdezni és olyan emberek válaszát tudjam meg, akik hasonló cipőben járnak mint én, nem? Akkor minek guglizzak? Nőgyógyászhoz meg nem akart menni. A tankönyv aztán meg marha sokat ér. Ha valaki nem akar válaszolni, akkor menjen át másik oldalra!!!!!!!!!!!
2009. aug. 27. 10:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló írta, hogy a spermiumok 10 napig eléldegélnek a nő méhében. Ez érdekes, én egész eddig úgy tudtam, hogy összvissz 72 óráig életképesek. Akkor most hogy is van ez?

Bocsi hogy nem a kérdésre írtam, szerintem már a kérdező kielégítő választ kapott.

2009. aug. 27. 17:32
 18/21 anonim ***** válasza:
A lúgos környezet miatt más az élettartalmuk.
2009. aug. 27. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
az igaz h sokáig életképesek. de honnan vetted pont a 72 órát? a tabi miatt? mert annak semmi köze ahhoz. az megakadályozza a terhességet, vagyis a beágyazódást.
2009. aug. 28. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha neten rákeres az ember ezt találni: Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
2009. aug. 28. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!