Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm és én tudni szeretnénk, hogy amikor menzeszel, akkor teherbe tud e esni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 23:31
1/21 anonim válasza:
igen. akkor is lehet peteérése, de ha nincs éppen, akkor is a te spermáid akár 10 napig is élhetnek az ő méhében, tehát mire peteérése lesz, a te cuccod már bent lesz készen várja hogy megtermékenyítse a petét, ezért kell mindig védekezni!
2/21 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak, de azt is tudnod kell, hogy ez egy eléggé extrém eset, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell mindig védekezni
3/21 anonim válasza:
Bármikor, a legelképzelhetetlenebb időpontokban is...Felejtsétek el a naptár módszert meg a megszakítást, hacsak nem akartok szülők lenni.
4/21 anonim válasza:
első vagyok, valaki megmondaná hogy miért pontoztak le? remélem azok fognak először megszakítással teherbe esi...
5/21 anonim válasza:
Az egyik barátnőm így lett terhes úgyhogy vigyázzatok!!!!!
6/21 anonim válasza:
igen, igy is teherbe lehet esni!
8/21 anonim válasza:
Ha nem vagytok élettársak/házasok minden estetben védekezzetek!Srácoknak gumi,csajoknak spermicidhatású készítmény vagy tabletta!de nem lenne ennyi kérdés ebben az ügyben ha utána olvasnátok egy kicsit a dolgoknak és elbeszélgetnétek a szüleitekkel vagy nagyobb testvérrel!
9/21 A kérdező kommentje:
Barátnőm anyukája azt mondta hogy akkor nem lehetne elvileg ( mellékletesen kórházban dolgozik bár lehet semmit nem jelent ) és nekem nincs nagyobb tesóm
2009. aug. 26. 23:43
10/21 anonim válasza:
Kórházban dolgozik és ezt mondta? Ez érdekes. Sajna nincs igaza,mert tehetbe lehet esni.Igaz, nem nagy a valószinűsége,de sosem lehet tudni!!!A véletlenre pedig nem szabad rábízni magát az embernek,ezért kell védekezni,hogy tuti ne legyen baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!