Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves barátnőmnek elvettem a szüzességét gumi nélkül, lehet ettől még terhes?
Figyelt kérdés
Gumi nélkül csináltuk,de nem élveztem belé,remélem nem lehet így terhes.2012. dec. 27. 18:55
11/35 anonim válasza:
Akkor marhagyorsan elsepersz a gyógyszertárba,amíg,és amint lehet.
12/35 anonim válasza:
Gratulálok, biztos jó apa leszel
13/35 anonim válasza:
Istenem,hát neked nem ajánlott a nemi élet,az tuti!!
IGEN LEHET TERHES!!DE MÉG MENNYIRE!!
Ugyhogy ha nem jönne meg neki,akkor érdemes tesztet venni!!
14/35 A kérdező kommentje:
nem tartott sokáig 10 percnél
2012. dec. 27. 19:02
15/35 anonim válasza:
Maargit!Noormális?!Nem érted,hogy tökmindegy,meddig tartott?
16/35 A kérdező kommentje:
amúgy hugyoznom is kellet nem termeltem szerintem olyan sok nemi váladékot
2012. dec. 27. 19:04
17/35 anonim válasza:
Elhisszük, de az esély ugyanúgy megvan rá.
Ennyi esze hogy lehet valakinek?! Nem csak rád értve, hanem a barátnődre is. Ilyeneknek nemi élet, mikor azt sem tudjátok, hogy készül a gyerek... -.-'
19/35 anonim válasza:
Tudod,az előváladék is tartalmaz spermiumot.
Az pedig onnastól kezdve termelődik,hogy feláll a péniszed,és izgalmi állapotba kerülsz.
Szóval elég ha csak 1 percre teszed is be,és mozgatod meg benne.Ugyhogy,lehet terhes.
Biztosabb,ha elmegy egy patikába,és vesz esemény utáni tablettát.
20/35 A kérdező kommentje:
én is csak 17 vagyok és tényleg igazatok van utána kellet volna néznem,de gondoltam hogy akkor lesz gyerek ha bele élvezel telibe de én nem tettem kivettem amikor elmentem
2012. dec. 27. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!