Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, hogy rávegyem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy rávegyem a gyógyszerre?

Figyelt kérdés
Barátnőmet mindenképpen rászeretném venni a gyógyszere , mit mondjak neki ? Sose volt még olyan barátnőm aki szedett volna és ezért is vonz nagyon a dolog. Könnyen bele fog vajon menni ? 19 éves lesz és volt olyan kapcsolata ahol 2évig volt együtt a párjával.
2009. aug. 24. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Mi van? Nem kényszerítheted gyógyszerszedésre. Tudod, mi minden szar okoz a fogamzásgátló?
2009. aug. 24. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem akarja úgyse fogja szedni. Miért is kell h szedje? Mióta vagytok együtt?

Ne erőltesd rá, nem tesz ám jót a szervezetének a hormon ami a tablettába van.

2009. aug. 24. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg tole, ha nem szeretne ne eroltesd, elvegre ez az o dolga, nem mindegy, hogy te szedsz naponta gyogyszert, vagy te. Ha szeretne, menjetek el egyutt a nogyogyaszhoz es irassatok fel, ha nem szeretne, marad a gumi. Szerintem ez az o dontese abszolut.
2009. aug. 24. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
kérdezd meg tőle, h mit szólna hozzá, ha gyógyszerrel védekeznétek? mond neki, h sokkal eccerűbb, kényelmesebb, akárhol, akármikor lehet, és még biztosnágosabb is. ha azonban ő nemakarja, akkor ne eröltesd. ajánlj neki mást, pl hüvelygyűrű?
2009. aug. 24. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy mindenképpen rá akarod beszélni? jól teszi, hogy nem szed!
2009. aug. 24. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
17%

Helló, nekem volt egy csajom, aki mellettem kezdett gyógyszert szedni, de rávettem, hogy hagyja abba.

Az egy dolog, hogy a gyógyszer (bármilyen "light" is legyen) beleavatkozik a hormonrendszerébe és nem tudhatod, hogy évtizedekkel később egy mellrák, vagy trombózis formájában köszön vissza, de mi okon-jogon vennéd rá ilyesmire? Csak azért mert kíváncsi vagy rá???

Azért ne tedd.

Inkább tanuld meg visszatartani. Úgy érzékeltem, ez az egy "kis" tulajdonság sokkal többet számít a csajoknál, mint a farokméret :)

Szóval gyógyszeres/nemgyógyszeres-- a puncijának a szaga, a bőrének a simasága, a haja, mindene más, ha gyógyszerezik. Nem rossz, de más.

Nekem a nemgyógyszeres változat jött be.

És, ha a nemgyógyszeres változatnál maradtok, mindig van ürügyed az arcra élvezésre :)))))

Szóval NE VEDD RÁ a GYÓGYSZERRE!!!!!!

2009. aug. 24. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
semmit, esetleg kérdezd meg hogy nem akar-e és ha azt mondja hogy nem akkor törődj bele. erre nem lehet kényszeríteni senkit.
2009. aug. 24. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Öcskös szedjél te valamilyen hormon szart ha annyira gyógyszereztetnéd...
2009. szept. 8. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!