Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Timiiike kérdése:
Szerintetek váltanom kellene valami más gyógyszerre?
Figyelt kérdés
Három hónapja szedek Symicia fogamzásgátlót. Az orvosom semmiféle vizsgálatot nem csinált mielőtt felírta, csak mondtam, hogy szeretnék fogamzásgátlót felíratni és még sosem szedtem. Amióta szedem öt kilót híztam tőle. Mielőtt nem szedtem csak nagyon nehezen tudtam egy-két kilót is felszedni és ha sikerült is akkor is pár héten belül le is adtam, szóval biztos hogy a fogamzásgátlótól híztam mivel nem is eszek többet. Más problémát nem csinál.
17/l
2011. máj. 22. 20:02
1/2 anonim válasza:
A gyógyszer tájékoztatójában benne van hogy lehet hogy hízol, nem feltétlenül kell váltani.De jobb lenne ha másik dokihoz mennél, olyanhoz aki megvizsgál.
19L
2/2 anonim válasza:
Dettó ugyanez volt velem a Lindynette 20-tól, 3 hónap alatt 6-7 kiló plusz, pedig korábban azért küzdöttem, hogy hízni tudjak. Én leváltottam 3 fázisosra, ez jobb (bár a kilók nem mentek le, de nem is nagyon híztam azóta). Nekem orvos családtag mondta, amikor már rég látott, hogy de meghíztam hirtelen és mikor mondtam, hogy foggátlót szedek, mondta, hogy azonnal váltassak másra mert 3 hónap alatt ennyi súlynövekedés nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!