Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Pettingeltünk a ciklusom 19.napján, de mivel csak petting, nem védekeztünk, de belémkerülhetett egy kevés ondó. Tegnap, 28.nap megjött, (nekem változó h.mikor jön meg amúgy)görcsölt,fájt, vérzik, de sokkal gyengébb vérzés mint szokott. de nem rózsaszín, hanem olyan normális, sötétebb színű, meg fáj is, de kevesebb. és amellem feszül még most a 2.nap is, pedig ekkor már nem szokott- lehet hogy ez azt jelenti terhes vagyoK, mert h a terhesség elején elvileg még lehet menzesz. Tudom, parázom nagyon,ezért fordulok a kedves válaszolók segítségére! Köszönöm szépen.2012. dec. 23. 21:56
1/5 anonim válasza:
500 Ft egy teszt
Vegyél egyet vagy kettőt magadnak karácsonyra!
Bonyolult a női test, és orvosok sem vagyunk :)
Azt hiszem pár száz válaszoló nevében szóltam most.
2/5 anonim válasza:
Nem félni kell hanem védekezni! Vegyél tesztet és megtudod.
3/5 A kérdező kommentje:
úgy gondolom a teszt még korai, 2 napja azért csináltam egyet, akkor negatív volt. de úgy tudom csak kb 14.naptól érdemes csinálni hogy valósat mutasson.
2012. dec. 24. 00:06
4/5 anonim válasza:
Nem a 14. naptól mutat valósat, hanem 14 napig tart a beágyazódás... Nem is figyeltem a napokat, hogy mennyit írtál. De igazad van, még korai a teszt, de akkor terhes sem vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. dec. 24. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!