Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor Ti fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor Ti fogamzásgátlót irattatok akkor nálatok milyen vizsgálatokat végzett a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Most szeretnék először íratni, és utána néztem ennek a dolognak..vérvételről, és Laboratóriumi vizsgálatokról van szó.. :S
2009. aug. 23. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
minden egyes nap van ilyen kérdés. írd be itt oldalt a keresőbe hogy nőgyógyász vizsgálat és kidob 1000 találatot. én már meguntam mindig begépelni.
2009. aug. 23. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi..csak tudod az a baj hogy új vagyok az oldalon.nem kéne rögtön megenni a másikat..
2009. aug. 23. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:

ahham ennek így kéne működnie, ahogy írtad:D

elmondom nálam mi volt. Menzesznaptárral, ultrahang leletekkel és laborlelettel mentem vizsgálatra. 5 és fél óra várakozás után végre én jövök:D

-Jónapot kívánok! fogamzásgátlót szeretnék feliratni

-Jónapot, Milyet?

-???????????? (ez mi? én tudjam?) mondom még nem szedtem

-máj vagy vesebetegség van a családban?

-nincs

-itt van a recept ha kezd fogyni jöjjön vissza!

-viszlát

-viszlát

2009. aug. 24. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem csakegy rákszűrést csinált, és ellenőrizte h rendben vannak e a dolgok odabent. aztán felírt egy tablettát, egy hónapra, majd mondta h egy hónap után jöjjek vissza, és számoljak be róla, h voltak e mellékhatások. visszamentem 1 hónap múlva, mellékhatásaim egyáltalán nemvoltak, így felírta 3 hónapra. ennyi.
2009. aug. 24. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen vizsgálatot nem csinált.
2009. aug. 24. 07:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ha valakinek valami más tapasztalata lenne ezzel kapcsolatban, akkor légyszi írjon. Köszönöm.
2009. aug. 24. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Elküldhetne vér és vizelet vizsgálatra, de leginkább tojnak rá, max megkérdezik, hogy volt-e trombózis, meg mit tudom én mi a családban. (Válaszom, fogalmam sincs, gondolom nem.) Van aki bekukucskál, hogy minden rendben van-e, van aki rákszűrést csinál, aztán olyan is van, aki elsőre meg sem vizsgál egyáltalán, mert "nem ront ajtóstul a házba, majd legközelebb" és csak felír valamit, aztán puszi pá, majd gyere megint, ha fogy.
2009. aug. 24. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Vérvétel, rákszűrés, hüvelyi UH. Mindezek ellenére 8. hónapja szenvedek a 3. fajta gyógyszerrel, mert nem tudja eltalálni, melyik lenne jó nekem.
2009. aug. 24. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!