Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késhet emiatt a menzeszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késhet emiatt a menzeszem?

Figyelt kérdés
az elmult napokban elég sokszor szeretkeztünk a barátommal MINDIG VÉDEKEZTÜNK oda figyeltünk,hogy kiszakadt e és egyéb,de nem jött meg.
2009. aug. 22. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
És mióta késik?
2009. aug. 22. 22:18
 2/8 anonim válasza:
szija:)figyelj e miatt szerintem nem kell izgulnod,mert ha védekeztetek aggodalomra semmi ok.nekem is mindig késik ha együtt vagyunk a barátommal általába 4 napot.de hogy neked késik azt más is okozhatja,például felfázás,időjárás változás vagy ha az elmult pár hetekben kevesebbet ettél...nekem mikor késik megcsinálok pár száz felülést tornázok 1 kicsit...nekem ez bejött ugyanis utólag is késett és ez bejött:)
2009. aug. 22. 22:20
 3/8 A kérdező kommentje:
általában nekem pontos, pár napja 3-4.peteérésem sem votl.elég fiatal is vagyok.ezért ha kiirtam volna akorom jöttek volna h ilyen idősen barbizzak és egyéb:s
2009. aug. 22. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól is késhet, ha ideges vagy..
2009. aug. 22. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
ha fiatal vagy mivel még kérésre sem írtad ki ezért sztem kb 14:) akkor végképp nem kell aggódnod mert még serdülsz, a menzeszed nem áll be tökéletesen még ennyi idősen. plus ha védekeztetek akkor pláne nincs baj.
2009. aug. 23. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok:)csak már máskor is tettem fel kérdést és választ nem kaptam csakk h ne szeretkezes és a többi.
2009. aug. 23. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Na és ugyan honnan tudod volt-e peteérésed??? Több mint 1 évtizede menstruálok, de még én sem tudom, mikor van. Netán te óramű pontossággal működsz? Nincs spontán peteérésed sem? Ha véletlenül a védekezésen megszakítást meg naptár módszert értesz, akkor már rohanhatsz is tesztet venni.
2009. aug. 25. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:
óvszerel védekeztűnk...és nem modntam hogy nem lehet peteérésem nem kell lehurogni...
2009. aug. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!