Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől késhet a menzeszem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől késhet a menzeszem? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Általában 28 naponként jön a menzeszem, most viszont késik.

Mitől lehet? terhesség gondolom kizárható, mivel utolsó szexuális kapcsolatom óta eltelt 4 hónap és azóta négyszer meg is jött.

Talán attól lenne, hogy ujabban eléggé keveset alszom éjjelente, és eléggé sokat idegeskedem is?

2010. aug. 15. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nem fogyózol? az is lehet szerintem...

fiú vok csak tippelek:D

2010. aug. 15. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
nem fogyózom bár eléggé összevissza eszem. vannak napok amikor csak egyszer eszem egy nap. de kimondottan nem.
2010. aug. 15. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet a stressztől,ha idegesebb időszakom,van nekem is késik,sőt van akinek ki is marad egy menzesze.Nem írtad,hány éves vagy,lehet még egy kis hormonzavar is ha fiatalabb vagy.
2010. aug. 16. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:

nahát egy fiú,aki jót ir női kérdésben:)

gratula,tényleg lehet fogyitól is jól mondod

2010. aug. 16. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
volt kockázatos aktus?
2010. aug. 16. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A mensit rengeteg dolog befolyásolhatja pl.

stressz

betegség,ez lehet fizikai,idegi,nemi..tök mind1

időjárás

álmaltanság

stb.

2010. aug. 16. 00:04
 7/8 A kérdező kommentje:

aktus ezelott 4 hónapja volt, április elején, de gumikkal nem volt gondd, mindegyiket leellenőriztük, mellesleg azóta minden hónapban megjött.

16 éves vagyok, és igen volt hormonzavarom, amitől el is híztam körülbelül 5-6 kilót (orvos szerint az volt az oka.)

köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 16. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
nem, akkor ne izgulj.
2010. aug. 16. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!