Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35 gyógyszer PCO-ra? Többi lent
szia!
pco-ra semmit nem ér a Diane 35! Meforal-al v Merckformin-el kezelik. Terheléses vércukron,és inzulinon voltál?
Nőgyógyász írta fel mert hányingerem van azt mondta elvileg ettől jobb lesz :) Az endokrinologus fogja majd felírni a többi azt mondta :)
Igen voltam !
jesszusom..még ilyen endokrinológusról nem hallottam..a gyógyszert pont azért írják fel h hamarabb és könnyebben fogyj le..
ha pesti vagy akkor ajánlom a Mensmentis-t.fizetős de igazi szakemberek dolgoznak ott.
egyébként milyen lett a terheléses eredményed cukor és inzulin?
Szegeden voltam , Csajbók Évánál . A nőgyógyász is furcsálta,hogy nem írta fel . Az eredményeim a háziorvosnál vannak elkellett vinnem holnap megyek érte.
Mindenhol azt olvastam hogy ez aDiane 35 nagyon rossz gyógyszer.. elég szörős is vagyok. arra is elvileg ezt kaptam
a pcos tünete a hányinger? én még nem hallottam erről!
ami tünet lehet:
kövérség,főleg has körül,
hajhullás,izzadás,szőrösödés,rendszertelen vérzések,édesség utáni vágy,ciszták a petefészekben..
remélem sikerül meggyógyulnod!:)
(legalábbis a tünetmentesség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!