Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel 8-kor szedem a gyógyszerem, és ma reggel elfelejtettem bevenni most vettem be 3/4 2-kor. Lehet baj belőle? Majd nem 6 óra késésnél még hat a gyógyszer?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 13:55
1/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyógyszer. Én amikor antibiotikumot szedtem, reggel 9kor és este 9kor szedtem, mert mindennap ugyanakkor kellett, azt mondták ha reggel elfelejtem, ne pótoljam, hanem beveszem az estit.
2/10 A kérdező kommentje:
El felejtettem írni,fogamzásgátlót szedek.
2012. nov. 7. 14:03
3/10 anonim válasza:
gondolom foggatlo...
miert nem lehet azt meg delutanra idoziteni,mondjuk 6 orara???
miert kora reggel 8-ra? a het minden napjan kell szedni..te hetvegen is felkelsz a foggatlo miatt 8kor?
De mostmar mindegy ha igy kezdted, kovetkezo eletedben delutanra tedd at es kevesebb esely van kimaradasra.
4/10 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló igen.Igen fel kelek hétvégén is nincs vele bajom a keléssel. CSak ma nagyon stresszes napom volt és elfelejtettem bevenni,most jutott eszembe,bevettem.Lehet baj 6 óra késésnél? vagy hatni fog úgy mint ha reggel vettem volna be.?
2012. nov. 7. 14:09
5/10 anonim válasza:
12 órád van pótolni. ,ég ha 11 órát késtél volna nem lenne gond! Nekem a munkám miatt többször előfordul hogy kések pár órát! Az a lényeg hogy a 12-ben benne legyél! Nyugi :)
6/10 anonim válasza:
12 óra késés belefér. De ez benne van a tájékoztatóban is.
7/10 anonim válasza:
3. ha neki így jó miért ne szedhetné így? ÉS egyébként ha át akarná tenni más időpontra simán átrakhatja bármelyik új levélnél, nem kell a következő életéig várnia :D
Gondolom te sem szedtél még egy szemet sem be :D
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor minden rendben remélem :)
2012. nov. 7. 14:59
10/10 anonim válasza:
Ahogy már többen is írták, 12 órán belül be lehet venni, ha azon túl vagy, akkor ki kell hagyni és a következőt rendes időben kell bevenni. Függ a gyógyszertől egyébként, mert van amelyiken rajta van, hogy ha pl az 1. vagy a 3. héten felejtetted el bevenni akkor másképp kell, mint ha a 2. héten maradt ki egy szem. Olvasd el a tájékoztatóját! Nekem egyébként be van állítva a telefonom, hogy minden nap jelezzen este 9-kor, én akkor veszem be. 1-2 órás csúszások így is szoktak lenni, mert van, hogy elalszom a gyerekek altatása közben és akkor veszem be, amikor felébredek... a telefont persze lenyomom, csak nem jövök ki, főleg, ha még akkor nem alszanak... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!