Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos a tabi? Melyik a legjobb fogamzásgátló tabi?
Figyelt kérdés
Most szeretnék felíratni dokival, de nem tudom helyesen teszem e. 22 éves vagyok és még kb 2 évig nem akarok babát. Biztonságosabb, mint a gumi óvszer? Ha elkezdem szedni mikortól leszek teljesen védett?2009. aug. 21. 09:11
21/25 A kérdező kommentje:
ha hiszed, ha nem 22 éves vagyok. '87 nyarán születtem, tehát számold ki. Négy éve van párom. Van egy lakásunk, hamarosan házasodunk. Szóval nem vagyok tudatlan kis csitri.
2009. aug. 21. 19:08
22/25 anonim válasza:
Megpróbálok válaszolni a kérdésedre. Én Lindynette 20-at szedek már több mint egy éve és nem tapasztaltam semmi mellékhatást. Sztem biztonságosabb, mint az óvszer. Én azért szedem, mert a baráommal nem szeretjük ( nem élvezzük vele). Amúgy úgy tudom, hogy az 1. levél beszedése után már teljesen védett vagy. 16/L
23/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük kérdező. LE kell pontozni a ..csába azt irogasson! Nincs jobb dolga.. ezek azo az emberek, akiknek ez hülye kérdés, mert ők ilyeneket szoktak feltenni hogy: "Nem használtunk óvszert, de kivette mielőtt belémélvezett. lehetek terhes?" vagy"fiúk" esetében: "NEm akartam gumit húzni me' szar' há asszem nem élveztem bele a csajba dik, de lehet terhes?" pff szánalmasak :)
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek! Igen, már tudom nem érdemes válaszolni a sértegető kommentekre, egyszerűen lepontozom és kész :)
2009. aug. 22. 10:03
25/25 anonim válasza:
ma 09:23
lol ha már ennyire papucskodol valszeg téged is ért kritika amiért nem tudtad normálisan feltenni a kérdést. érdekes pszihológiai jelenségek vagytok, inkább 'hú mennyire hülye én meg mennyire okos vagyok, ő biztos egy lúzer, le kell pontozni és kész' így gondolkodtok és ettől jobban érzitek magatokat. tudom hogy offolok, nem érdekel ha lepontoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!