Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos a tabi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos a tabi? Melyik a legjobb fogamzásgátló tabi?

Figyelt kérdés
Most szeretnék felíratni dokival, de nem tudom helyesen teszem e. 22 éves vagyok és még kb 2 évig nem akarok babát. Biztonságosabb, mint a gumi óvszer? Ha elkezdem szedni mikortól leszek teljesen védett?
2009. aug. 21. 09:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves utolsó, senki nem kötelez arra, hogy válaszokat írj. Főleg senki sem kíváncsi a sértegetésedre. Ha nem akarsz írni, ne írj. Ez az oldal azért van, hogy bárki bármit megkérdezhessen, nem azért hogy unatkozó emberek értelmetlen válaszokat írogassanak normális kérdésekre. Nekem jogom van itt kérdést feltenni!
2009. aug. 21. 13:41
 12/25 anonim ***** válasza:

mármegin f@szok vagytok, biztos tivagytok a 14-16 éves korosztály akikről beszélt nemrég egy kérdező:D

szóval a TABI jobb mint az óvszer, kényelmesebb és jóval eccerűbb.

azt meg h melyik a legjobb TABI, erre nincs válasz, mert mindenkinek más a jó.

2009. aug. 21. 14:23
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! A doki akkor segít kideríteni, nekem melyik lesz majd a legjobb! Ezt a választ vártam volna! Nagyon hálás vagyok!
2009. aug. 21. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a tabi?
2009. aug. 21. 16:05
 15/25 anonim ***** válasza:
előttem levő: mégmindig nemtudod mi az a tabi?:D szééééééééégyen :D
2009. aug. 21. 16:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Tabi=tabletta. Uh, nagy ész kell kitalálni. Menjetek vissza a barbibabához inkább, ne felnőtteknek szóló fórumokra írogassatok! Tanárnő leszek egy év múlva, de mikor ilyeneket olvasgatok, gyakran eszembe jut a kérdés: jó szakmát választottam?
2009. aug. 21. 16:39
 17/25 anonim ***** válasza:

lesz kit tanítanod, csak reménykedj h ilyen csökkent agyúak nemlesznek a tanoncaid között.

amúgymeg tudja ő is, h mi az a tabi, csak éppen az nem teccik neki, h nemazt írtad h tabletta, hanem azt h tabi, és ebbe kötött bele....vannak ilyen szánalmasan csököttagyú unatkozók, hozzákell szokni :D

2009. aug. 21. 16:55
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen! Nem is lenne olyan izgalmas, ha csak "rendes és normális" diákok lennének.
2009. aug. 21. 17:10
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves leendő tanárnő, kicsit sem tartod megalapozottnak a beszólásokat? Mert akkor lehet, hogy nem jó szakmát választottál.

Ahogyan kiírtad a kérdést, alig hihető hogy egy 22 éves tette fel, minimum lenne, hogy odaírod miért nyitsz egy ilyen alap kérdést, azaz most hogy "félreértések elkerülése végett, utána néztem itt-ott de saját tapasztalaitokra lennék kíváncsi" ...de nem baj, van aki melléd állt, akkor tuti az egész világ hülye csak ti vagytok ilyen túlműveltek.

Előre sajnálom a diákjaidat.

2009. aug. 21. 18:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen, nyílván neked van igazad, mert te már egy olyan bunkó világban nőttél fel, ahol ha valaki feltesz egy kérdést, azt rögtön le lehet ugatni. Az én erkölcseim szerint, minden kérdésre normálisan kell válaszolni mégha nem is értjük igazán az illetőt,aki feltette. Én meg majd a te gyerekeidet fogom sajnálni nagyon. Egy ilyen szülőtől soha az életben nem fognak semmit sem kérdezni, mert félnek nem e éppen az idegbeteg pillanatában találták meg apucit/anyucit. Amúgy mit nem tudsz felfogni a kérdésemből? Bizonytalan vagyok, nem teszi e tönkre a szervezetem a tabi. Nyílván ismerem a mellékhatásait. Azt hittem olyanok válaszolnak,akik szednek tabit és elmesélik nekik volt e valami mellékhatása. Mikortól érezték biztonságba magukat. (tudom hogy minimum két hét kell,de érdekelt volna, mikor engedték a párjuknak hogy elsőnek elélvezzen bennük)Szerettem volna megtudni ki milyet szed, kinek mi a tapasztalata a tablettával kapcsolatban(mégha mindenkinek más tabi is a jó) Nem tudom milyet ír fel a doki, de gondoltam minél több személyes infót kapok annál jobban eltudom majd dönteni az a fog.gátló jó lesz e) Ha nekem felír egy bizonyos tabit és többen azt írják róla, hogy iszonyat mellékhatása van,nyílván elgondolkozok rajta szedjem e. Ilyen válaszokat vártam volna, ehelyett jól megkaptam unatkozó bunkóktól. Pici szívem! Kicsit gondolkozz el rajta miket írogatsz!
2009. aug. 21. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!