Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy aggódjak?
A múlt hónapban egyik este volt némi hasmenésem a fogamzásgátló bevétele után, ezért 4-5 óra múlva bevettem egy újabb szemet, így eggyel kevesebb lett a csomagban. Orvos azt mondta nem gond, akkor most eggyel kevesebbet fogok bevenni, és a következőt hamarabb kezdem. De akkor nagyon nem lett volna jó, ha egy nappal korábban jön meg, így úgy döntöttem, hogy a következő levélből kipótolom a hiányzó szemet, és a következő (azaz a mostani) hónapban veszek be inkább eggyel kevesebbet. (A hasmenéses hónap után csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett.) Most ott vagyok, hogy túl vagyok azon a hónapon, ahol csak 20 szemem volt, meg is jött, de csak 2,5 napig tartott, és inkább barnás volt. :S
Ezt mi okozhatja? Az 1 szem hiánya?
Olvastam olyat, hogy ha a menzesz kevesebb, másabb, inkább barna csak, az terhességet is jelenthet :( Aggódom, szerintetek vennem kellene megint egy tesztet?
Ne izgulj az esély, hogy terhes vagy annyi mint a többi nőnek aki fogamzásgátlót szed.
Ha kihagysz 1szemet az nem a világ vége.
Nem vagy terhes!
Szerintem sem vagy terhes,de legközelebb ne szedd ilyen felelőtlenül!!!Ha megy hasad,akkor nem kell duplázni a gyógyszert,hanem akkor óvszerrel egészítsd ki a védekezést!!Nem egy fájdalomcsillapítót szedsz,amiből ha egymás után kettőt veszel be,nem lesz gond.Ez HORMON tartalmú gyógyszer,ami úgy fel tudja borítani a hormon háztartásod,hogy örülhetsz,ha helyre tudnak hozni!!Kicsit legyél komolyabb és fogd fel ennek a gyógyszernek a hatását kicsit komolyabban!!!
23/N
De ha előző nap együtt voltam a barátommal (meg az azt megelőző héten többször is), és utána nem hat a gyógyszer a hasmenés miatt, akkor hiába használok utána egy hétig gyógyszer, az azt megelőző hét miatt, teherbe eshetek, nem?
(Az első héten volt a hasmenés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!