Normális, vagy aggódjak ha nyomásra fáj egy picit a méhem bal oldalt? 23 hkm
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, és ha lefekve kicsit rányomok a hasamra bal oldalt érzek egy kis (tényleg csak kicsi) fájdalmat. Vagy ha pl. lehajolok, és kicsit jobban összepréselődik a pocim! Legutoljára említettem ezt a dokimnak, azt mondta kezdjem el szedni a magnéziumot! Keményedik már a méhem?
Nálatok volt ilyen 22-23 hetesen? Írjatok légyszi, ettől most beparáztam!!!
2012. dec. 1. 10:50
1/4 anonim válasza:
Hát, én még nem voltam terhes de szerintem ha a doki nem küldött vizsgálatokra, meg ő nem ijedt meg akkor csak nő a pici :)
2/4 anonim válasza:
Én még előrébb vagyok, 12hetes de nekem is fáj ha enyhén megnyomom, vagy is érzékeny talán jobb szó kérdeztem az orvost, nekem is a magnéziumot javasolta. Engem is megijesztett,de akkor csak nem jelent bajt! Minden jót! Remélem kapsz a te "korosztályodból" is választ!
3/4 anonim válasza:
igen,teljesen normális.én 24 hetes vagyok és ez van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :D
2012. dec. 1. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!