Szerintetek ez normális dolog, vagy aggódjak?
Figyelt kérdés
13,5 hós a fiam. Mindig amikor fogzik, kicsit lazább a széklete, és szokott hányni is, de minimálisat. Ma megint laza a széklete, és hányt is, de tényleg csak nagyon picit. Viszont nem látom, hogy a foga bárhol is jönne. Ettől még lehet a foga, vagy aggódjak? Közérzete normális, rendesen eszik, és iszik is.2012. júl. 24. 16:18
1/3 anonim válasza:
Milyen az a hányás? Víz vagy kaja inkább?
2/3 A kérdező kommentje:
Vizes. Néha minimális kaja is van benne.
2012. júl. 24. 16:32
3/3 anonim válasza:
Első vagyok megint.
Szerintem, ha étvágya van, nem levert, akkor tényleg csak fogzik. Mikor a lányom erőteljesen fogzik, neki magas láza van, és a széklete hígabb, kicsit váladékos az orra. Mindig megijedek, elviszem orvoshoz, és az orvos felír homeos kúpot (napi 3x kell adni neki, mellette nurophent, ha 39 feletti a láza), vibrucol a neve (homeosnak), vény nélkül kapható! Esetleg kérdezd meg az orvosod erről a készítményről. Konzultálj háziorvosoddal, szerintem elég telefonon kikérni a véleményét (főleg arról szoktam megkérdezni, hogy egészség rendelésre vigyem, vagy betegre). Szerintem aggodalomra nincs okod, én azt gondolom, hogy talán ő sem tünet nélkül fogzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!