Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges ez? Vagy más az oka?
Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy késik a menzeszem kb. 1hete,nagyon sokat stresszeltem az utóbbi időben a suli miatt meg hasonlók miatt.Sosem volt rendszeres, mindig késett +/- 2-3 napot, vagy nemis nagyon törődtem vele.Mindazok ellenére, hogy fehér folyásom van, érzékenyek a melleim, fájdogál a hasam és pattanások is kijöttek rajtam, még mindig nem jött meg.Ezek az előjelek mindig akkor jönnek ki, ha már megfog jönni. Viszont az előző napokban olyan szurkálásokat éreztem a petefészkeimnél mint az ovulációkor. Ma viszont nagyon halvány barna folyásom volt, lehethogy ez azért mert megfog jönni? vagy lehetséges, hogy még csak most volt az ovulációm? vagy egyéb okok ?2012. dec. 6. 17:33
1/1 anonim válasza:
Van oka, hogy a fogamzásgátlás témakörbe írtál és nem a nők egészsége rovatba?
Ha van okod aggódni, akkor csinálj egy tesztet.
Ha nincs, akkor a nők egészsége témakörben tedd fel a témát, valószínűleg hozzáértőbb válaszokat kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!