Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányinger fogamzásgátlótól. Lehetséges?
Nem most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, már 6hónapja kb. nagyjából 3hete vettem észre hogy hányingerem van este miután bevettem. szerencsére nem jött ki. váltottam reggeli szedésre,mert nem túl kellemes arra elaludni hogy mindjárt kidobom a taccsot, de igy meg reggel érzem magam furán.
Terhes nem vagyok, rendszeresen szedem, azalatt a 3hét alatt(mióta van ez a fura tünet) meg is jött,rendesen.. Ötletek?
Előre is köszii.
20L
Elolvastam a betegtájékoztatót, annyi eszem volt.. de ezt a tünetet nem fél év után kéne produkálnom, hanem az első levélnél mondjuk..régebben is szedtem már ezt. :/ Most fog elfogyni hamarosan, szerintem akkor kiirattatok mást, mert ez igy nem a legjobb.
Az allergiának is, nem hamarabb kéne jelentkeznie? b:/
Milyen fogamzásgátlót szedsz?
Nekem is hasonló tüneteim vannak. Én Reziát szedek, ez az ötödik hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!