Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yadine fogamzásgátlótól hasmenés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yadine fogamzásgátlótól hasmenés?

Figyelt kérdés
Még 3 szem van az első levélből lehetséges, hogy a Yadinetól van hasmenésem volt valakinek ilyen mellékhatása?
2012. nov. 20. 10:30
1 2
 1/11 klopusz válasza:

Szia!

Én évekig szedtem, de semmiféle mellékhatása nem volt.

2012. nov. 20. 10:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, az orvost is megkérdeztem ő is azt mondta, hogy nem ettől lehet. Azt tanácsolta hagyjam azt a 3 szemet, majd a köv. levelet szedjem. Most akkor menses első napján kell a köv. levelet elkezdeni? akkor védett leszek ugye?

2012. nov. 20. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
ha továbbszeded a levelet akkor nem fog megjönni. a 7 napos szünetnek ez a lényege, hogy abbahagyod, és ettől megjön. szerintem valamit nagyon félreértettél.
2012. nov. 20. 10:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem szedem tovább. Egy pár nap után megjön akkor kezdem a köv. levelet. Így már jól írtam?
2012. nov. 20. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szeded tovább? Ennek így nincs értelme! Normálisan szedd végig a levelet, majd szünet, majd új levél.
2012. nov. 20. 10:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor a nőgyógyászom elég hülye. Azt mondta azt a 3 szemet ne szedjem be mert "megijedtünk" (a hasmenés miatt). Meg amúgy is olyan durva volt kérdeztem, hogy mikor kezdjem el akko r a köv. levelet erre hát mi van a tájékoztatóra írva meg ki szedi nem maga? A tájékoztatóra egyébként az is van írva ha nem biztos benne mikor kell elkezdeni kérdezze meg az orvosát!
2012. nov. 20. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem az orvosod a hülye, hanem te nem tudsz értelmezni egy utasítást.

Az orvosod ugyanazt mondta, mint amit a tájékoztató ír.

-> ha a 3. héten marad ki egy tabletta = és a hasmenés esete ugyanaz, mintha be sem vetted volna, akkor

-hagyja abba a jelenlegi levelet (=magyarán nem veszed be a maradék hármat)

-tartsa meg a 7 nap szünetet

-kezdje el a következő levelet

->

azaz NEM a menstruációd első napján veszed be a következő levél első szemét

2012. nov. 20. 12:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg én voltam a hülye.

A gyógyszer mindig felszívódott a hasmenések utána voltak.

2012. nov. 20. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Valóban te.

Akkor miért fordultál orvoshoz? Ha felszívódott, mi gondod van?

Ha a hasmenés órákkal a bevétel után jelentkezett, akkor miért gondolod, hogy a tablettától van?

2012. nov. 20. 13:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Mert ha valami bajom van szeretek mielőbb a végére járni.

Azért beszéltem az orvossal mert gondoltam hátha valami mellékhatás ez.

Este 8-kor beveszem a gyógyszert éjjel 1-2 órakor felébredek, hogy morog a gyomor-bélrendszerem, ezért is gondoltam a gyógyszerre.

2012. nov. 20. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!