Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet terhes a barátnőm?
Nem kell lehurogni, tudom hogy valamennyi esély mindenképpen van rá, főleg így!
Megszakítással szexelünk, amikor kiveszem akkor a nemiszerv feletti szőrre élvezek (természetes van neki) és nem szoktuk onnan lemosni, és utána ha visszakerül a bugyi és a sperma ott marad a szőrön az bejuthat a nemi szervébe és teherbe ejtheti?
"nemiszerv feletti szőrre élvezek (természetes van neki)"
WTF?! már van do it yourself fanszőrzet is?
Most mit vársz azzal, hogy ne hurrogjunk le? Én komolyan nem értem az ilyen embereket, légyszíves adj már egy őszinte, normális választ: miért nem védekeztek normális módon? Olyan nehéz felhúzni egy gumit vagy bevenni egy gyógyszert? Van nincs rá havi 2 ezer forintotok? Vagy mi?
Nem azzal van a gond, hogy a szőrről bejuthat a hüvelybe, annak az esélye kb. egyenlő a nullával. DE! Amikor a párodban vagy, előnedv keletkezik, amit lehet, hogy te nem érzel, viszont igenis belefolyik a barátnődbe, és ebben gyakran megtalálhatóak spermiumok is. A statisztikák alapján a megszakítással védekező nők 35-40 %-a teherbe esik.... több mint a fele. Kell ez nektek, most komolyan? Nem lehettek ennyire felelőtlenek...
Attól a spermiumtól nem (bár nem értem, mi a francért nem mossa le?!), viszont az előváladéktól előfordulhat. Kicsi az esély rá, de nem 0%. Ha gumi nélkül akartok szexelni, akkor arra ott a fogamzásgátló. Három hónapra áltagban (nekem is )6000ft, és sokkal olcsóbb, mint egy gyerek, hidd el..
18/L
18/L
az előzőkkel értek egyet, igen, lehet terhes. Védekezzetek, mert ha teherbe esik, az a gyerek akkorát fog szívni... Emlékezz, nem akkor születik a gyerek, ha elszakadt egy óvszer, hanem ha felelősségteljes döntést hoz 2 felnőtt ember.
Amúgy... 35-40% nem több az 50%os félnél, de tény, hogy a mondandóddal egyetértek.
Ahogy írták az előnedv is tartalmazhat spermiumot. Lehetnétek felelősségteljesebbek, ha már szexuális életet éltek. Gondolom barátnőd anyukája egy nem kívánt terhességnek sem örülne.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!