Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőt gumival, vagy gumi nélkül?
Sziasztok!
Barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt. 5 évvel fiatalabb nálam, ő a húszas évei közepén jár, én a végén. Nekem még sosem volt szexuális kapcsolatom nővel, ő már nem szűz. Tervezzük az első közös együttlétet a közeljövőben. Ő elmondása szerint fogamzásgátló tablettát szed már régtől, úgyhogy részéről mehetne a szex gumi nélkül is. Ugyanakkor én nagyon nem akarom még teherbe ejteni (bár hosszú távra tervezünk), és mint tudjuk, a fogamzásgátló sem nyújt száz százalékos védelmet (mint ahogy semmi sem). Azt mondta jó, akkor csinálhatjuk gumival is. Azt mondják sokan, h gumi nélkül jobb a szex és hogy gumival olyan csinálni, mint zokniban lábat mosni. :) Azt se akarom, h ha olyanja lesz, megkérdezze a nagy ártatlan nézésével, h de hát te (már mint én) gumival akarod az elsőt?!
Tényleg nem tudom mit tévő legyek. Nem akarom őt se megsérteni, h ne bíznék benne, h tényleg semmi baja, stb; ugyanakkor elképzelhető, h gumiban tovább bírnám az első alkalmat.
Hát azért nem olyan. És oké, hogy te nem dőlnél a kardodba, de ő mit akar?
Mert mondjuk ha te megtartanád, de ő nem, úgy is ő fog dönteni. Mégis hogy viselnéd, ha te szeretnéd a babát, ő meg elvetetné? Ezen gondolkodj el.
De mint mondtam, ha ebben megegyezésre tudtok jutni, amihez tartjátok is magatokat, akkor működhet.
És egyébként tabi mellett nem szabad esemény utánit bevenni.
Az meg hogy "csak nem felejti el". Te még sosem felejtettél el semmit? Attól, hogy régóta szedi, bizony előfordul.
Helyette nem vehetem be a tabit, szólítgatni meg csak nem fogom minden nap, h édesem, ugye nem felejtetted el? :)
Ő még nem szeretne utódot (és kifejezetten én se, de ha besikerülne, ahogy írtam fentebb is, nos én nem bánnám és szerintem ő sem ölné meg).
Szerintem nem kell ebből ekkora tudományos értekezést csinálni. Ha a barátnőd évek óta szedi, és nem felejti el, nem lesz semmi gond. Élvezzétek egymást, ne ezen agyaljatok heteken keresztül meg még közben is.
Ha megvan a lehetőség rá, hogy nem kell a gumival vesződni, sokkal jobban az élvezetre tudtok koncentrálni. Azt mondod, ez egy kiforrott kapcsolat, nem egy egyéjszakás kaland, akkor érezzétek jól magatokat :)
Kedves utolsó! Te azt is megnézed, h rendesen sz.rt-e a wc-n a kedvesed? :)
Bármilyen nehéz elhinni, létezik bizalom nő és férfi között és én hiszek benne és hiszek a barátnőmben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!