Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elsőt gumival, vagy gumi nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőt gumival, vagy gumi nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt. 5 évvel fiatalabb nálam, ő a húszas évei közepén jár, én a végén. Nekem még sosem volt szexuális kapcsolatom nővel, ő már nem szűz. Tervezzük az első közös együttlétet a közeljövőben. Ő elmondása szerint fogamzásgátló tablettát szed már régtől, úgyhogy részéről mehetne a szex gumi nélkül is. Ugyanakkor én nagyon nem akarom még teherbe ejteni (bár hosszú távra tervezünk), és mint tudjuk, a fogamzásgátló sem nyújt száz százalékos védelmet (mint ahogy semmi sem). Azt mondta jó, akkor csinálhatjuk gumival is. Azt mondják sokan, h gumi nélkül jobb a szex és hogy gumival olyan csinálni, mint zokniban lábat mosni. :) Azt se akarom, h ha olyanja lesz, megkérdezze a nagy ártatlan nézésével, h de hát te (már mint én) gumival akarod az elsőt?!

Tényleg nem tudom mit tévő legyek. Nem akarom őt se megsérteni, h ne bíznék benne, h tényleg semmi baja, stb; ugyanakkor elképzelhető, h gumiban tovább bírnám az első alkalmat.

2012. dec. 5. 09:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Gumival , ha csak nem akarod Jövőre tolni a Babakocsit! :)
2012. dec. 5. 09:58
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha fogamzásgátlót szed, akkor minek a gumi?
2012. dec. 5. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérjél aids-tesztet tőle. Egyébként a fog.gátló 100 százalékos védelmet nyújt,ha időben szedi be minden nap. Használj sikosítót ezerrel,mert az ilyen gyógyszertől be se nedvesedik.
2012. dec. 5. 10:00
 4/17 anonim válasza:
én az első 1-2 alkalommal az élmény hatására kb egy perc alatt elsültem, ne várj sokat az elsőtől, később viszont sokkal jobb lesz
2012. dec. 5. 10:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedi a fogamzásgátlót, akkor fölösleges a gumi.
2012. dec. 5. 10:11
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze, minden nap szedi. Kapcsolatunk eléggé elmélyült már az elmúlt hónapok alatt, így megbízom benne. Köszönöm a normális válaszokat.
2012. dec. 5. 10:33
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
Azzal a kvva tablettával kzávi érted rombolja magát. Te meg gumival piszkálnád, mintha leprás lenne? nehogymár:) Ezzel a szemlélettél óvatosan kérdezz rá, de ha azt mondja nem kell gumi nehogy visszakérdezz, mert "én adom" a pofont ;)
2012. dec. 5. 11:51
 8/17 A kérdező kommentje:

Kösz menta! :D Akkor majd figyelek. :D

Egyébként már nem a nyolcvanas években élünk, rengetegféle fogamzásgátló van a piacon. Örökké pedig senki nem fog élni, bárhogy is akar. Elmondása szerint rá sincs rossz hatással, 1-2 kg-t felszedett tőle, de így is éppen hogy 50 kg. :)

2012. dec. 5. 12:12
 9/17 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg egyáltalán nem hülyeség a gumi.

Ha TE nem akarsz gyereket, akkor védekezzél TE (is).

1. A tabletta nem 100%-os akkor sem, ha rendesen szedik.

2. Rengeteg hibalehetőég van a szedésében. Hiába nem akarja a lány direkt teherbe ejtetni magát, bizony véletlenül besikerülhet.

Pl. tudtad azt, hogy ha az első szedési héten (a 7 napos szünet után) elfelejti bevenni, akkor az ELMÚLT heti aktusból terhes lehet? Benne van a tájékoztatóban. Szegény nem is gondol rá, hogy el fogja felejteni, szexeltek, aztán utólag már mit csinál?

Meg rengeteg olyan kérdés van, hogy a pasi nem húz gumit, mert a lány szedi (vagy "szedi") a tablettát, aztán fel van háborodva, ha esetleg mégis terhes lesz...

Hát ha ennyire nem akar gyereket, miért nem védekezik ő is?

Szerintem akkor nem kell óvszer, ha abban is meg tudtok egyezni, hogy mi legyen, ha véletlen mégis teherbe esik.

Mert ha nem ugyanazt akarja a két fél (azaz az egyik megtartaná a babát, a másik nem), akkor óriási gáz lehet belőle.

2012. dec. 5. 12:42
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem dőlnénk egyiken se a kardunkba, ha "besikeredne" egy gyermek, én biztosan nem, mert én már amúgy is benne vagyok a korban. Mondjuk ő még fiatalnak tartja magát egy gyermek vállalásához, illetve kapcsolatunk sem annyira érett még szerintem. Legrosszabb esetben akkor 72 órás tabletta, bár tudom, h kevés dolog rombol jobban egy nőt, mint az. Nem ma kezdte már szedni a tabit és nem én leszek az első szexuális kapcsolata, csak nem felejti el, hogy hogy kell szedni. :)

Gumival + tabival együtt csinálni pedig olyan lenne szerintem, mint mikor a Csupasz Pisztoly valamelyik részében Leslie Nielsen és Priscilla Prestley egy-egy emberi méretű óvszert magára húzva szeretkezik. :)

2012. dec. 5. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!