Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás tabletta akkor is hatásos, ha 2x megtörtént 40 órán belül?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 17:27
11/15 anonim válasza:
Elég hülye lehetsz, ha ennyire nem figyelsz oda a védekezésre.
12/15 Iwry válasza:
Elméletileg az első alkalom megtörténtekor indul a 72 óra.
De! a tabletta hatása csak 80%-os, így statisztikailag 5 emberből (aki beveszi a gyógyszert) 4 ússza meg a terhességet. Nagyon magas hormontartalma miatt nagyon veszélyes, így az orvosok egy hónapban max 2-szer írják fel.
Szedj rendes fogamzásgátlót (pl. Lindynette, Yasminelle, Dienille stb.), sokkal kevésbé veszélyes és jobb a védelem hatásfoka is (99%). Ja és ezzel megúszol egy csomó aggodalmat - ha rendesen szeded.
13/15 anonim válasza:
Létezik 5 napos tabletta is! Kérdezd meg az orvosodat! Sajnos, nagyon borsos az ára: 8-10 ezer FT! Mindössze 1 szem tablettából áll az egész.
14/15 anonim válasza:
hehe:D én bevettem az esemény utánit kb fél órára aztán a másodikat 10 órára mert ugye ugy kell... és mégis terhes lettem tőle! m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!