Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsük el a legegyszerűbben, hogy melyik oldallal kell rátenni az óvszert?
Figyelt kérdés
Ha félhomály van akkor alig lehet látni, hogy melyik a görgös oldala, melyik az amikor befelé van a jó oldal. Nincs valmai jó technikátok erre, hogy hogyan a legegyszeűbb eldönteni?2012. dec. 2. 14:12
11/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy irányba van feltekerve.. De itt vannak olyanok akiknek nagy az arcuk és azt mondják, hogy :
" Ez a legnagyobb próblémád melyik oldala? Egyrészt nem mindegy?"
Inkább ő a gyökér nem?
Villany nélkül akartam volna megoldani, tapintani, meg nem mindig egyszerű szerintem mert a sikosító miatt néha nagyon csúsznál az ujjam.
Na mindegy...
2012. dec. 2. 14:42
12/14 anonim válasza:
én lány vagyok, és könnyen eldöntöm, lehet mert kisebbek az ujjaim. kérd meg a barátnődet, hogy segítsen. vagy próbálj meg egy kis darabot letekerni belőle, akkor már érezni fogod, hogy merre lehet tekerni.
:)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első normális kommentet!
2012. dec. 2. 15:15
14/14 Laylah válasza:
Én is értem a problémásat, nálunk is előfordul, hogy a vaksötétben egyáltalán nem tudod, merre kéne görgetni. Én azt szoktam, hogy megfogom a tetjét, és megpróbálom lefelé görgetni kicsit. Ha megy, akkor az a helyes irány, nyilván ha nem, akkor a másik :D olyankor kicsit belefújsz a közepébe, hogy a vége átkerüljön a másik oldalra, és már mehet is fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!