Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék magamnak valakit legegyszerűbben?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és a saját nememhez vonzódok, én elfogadtam magam igy, ezzel nincs problémám, csak nem tudom milyen formában kezdjek el ismerkedni hozzám korban hasonló srácokkal. Sajnos nem vagyok állandó internetközelben igy a társkereső oldalakkal nem tudom megoldani, nem járok szórakozóhelyre sem, otthon ülős tipus vagyok. Még ha nem is rögtön kellene kapcsolat, már egy jó barátság is sokat jelentene. Normális válaszokat kérek! AKi hasonló cipőben van, kérem irjon privátot, hátha valami összejöhet. 20/F2012. ápr. 10. 12:56
1/2 anonim válasza:
Hát pedig így jól kilőtted a lehetőségeidet. Van egy meleg barátom, ő neten és szórakozóhelyeken is ismerkedik, meg különféle rendezvényeken, ahol főleg melegek vannak.
Ha heteró lennél se sokat érnél vele, hogy otthon ülsz. A párkapcsolat nem szokott becsöngetni az ajtón, hogy szia megjöttem.
21L
2/2 anonim válasza:
a mi városunkban van meleg bár vagy mi.pl ilyen helyen tudnál ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!