Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
E hónap 12-én védekezés nélkül szeretkeztünk a párommal/előtte 10-én pedig kiszakadt az óvszer/!
19-én kellett volna megjönnie,ehelyett már 16-án megjött,az első nap alig volt vérzésem,nekem ez furcsa volt,mert nem így szokott lenni!Most végülis olyan mintha rendesen menstruálnék!Reggel nagyon hányingerem volt,meg most is!Korai lenne tesztet csinálni?Vagy ilyenkor nem is lehet?(mensi miatt)Mert úgy hallottam attól,h megjött,attól még állapotos lehetek!
Előre is köszönöm a válaszokat,tanácsokat!
2009. aug. 18. 13:18
1/6 anonim válasza:
Dupla eséllyel vagy terhes, mivel nem vettél be 72 órás tabit a szakadáskor és annyi eszed volt, hogy nem is védekeztél legközelebb. Legalább elment benned? Én biztos csinálnék tesztet, de leghamarabb 24-én, akkorra ágyazódhat be leghamarabb.
2/6 anonim válasza:
Menj el dokihoz!!!
Amúgy hány éves vagy?
3/6 anonim válasza:
Kicsi az esélye, hogy terhes vagy, ha megjött. Hányingered a mensi miatt is lehet, de egyetértek az előzővel, hogy ez meggondolatlan húzás volt és mindenképpen csinálj tesztet!
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy megjött még nyugodtan lehetsz terhes! Most valóban ne csinálj tesztet, max ha teljesen elmúlt a mensid.
Nekem a 2. hét végén már kimutatta a teszt, de mi direkt AKARTUK!
5/6 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát most majd 9 hónapig nem kell védekeznetek...
6/6 anonim válasza:
még korai a teszt, leghamarabb 26 után próbálkozz... de felkészülhetsz a legrosszabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!