Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki le irna pontosan, hogy a ciklus.hu-n a naptarat hogy kell kitolteni?
nem ismerem ezt az oldalt, de azért gondolom ezt is úgy kell kitölteni, kiszámolni, mint máshol..
amikor megjön, az az 1. nap, tehát onnantól számolsz el 28-at, és az a nap lesz a következő, amikor megint meg fog jönni, majd újra az lesz az 1. nap és így tovább
aki tudja,hogy hogy kel kiszamitani a peteerest az legyszi segitsen,hogy ellenerozim hogy az oldal jol szamolja-e
aug-ba ___18tol - 21ig tartot a verzes
szept-be ___ 16tol - 19ig
okt-be ____ 15tol - 19ig
s ebbe a hoba ma kezdodott
a naptar peddig kritikus napoknak jeloli:
okt 25tol nov 1ig
es novemberbe be jelol meg egy idoszakot kritikusnak 23tol 27ig,peddig csak ma lettem beteg
hogy lehet ijesmi? h 2x legyen peteeres egy ciklusban?
ha megjött októberben 15-én, akkor az az 1. nap, mindegy, meddig tartott...
szóval okt. 15 az 1. nap, okt. 16. a 2. nap, okt. 17. a 3. nap...stb., a 28. nap lesz az érdekes, ez nov. 11-re esik, ekkor kellett volna megjönnie, ha nagyon pontos
de neked még nem baj, ha nem pontos
szóval a lényeg mindig megjegyzed azt a napot, amikor megjött, onnantól elszámolsz 28-at és az előtte és utna egy hétben neked bármikor megjöhet!
a kritikus időszak eszerint szerintem az ovuláció időszaka
szerintem te még ne szexelj
a kritikus időszakban! óvszerrel!!!
az ovuláció az peteérés, amikor kilökődik a petesejt a petefészekből, de teherbe bármikor lehet esni, még menstruáció idején is
a kérdésed meg nem volt egyértelmű, de így értem, mit szerettél volna tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!