Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos közösülés? Pro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos közösülés? Pro és kontra?

Figyelt kérdés
megszakításos közösülés
2012. nov. 27. 09:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én akkor ajánlom, hogyha nem lenne nagy gond, ha becsúszna a baba. Én személy szerint a megszakításos módszert olyannál tudom elképzelni, akik már régóta együtt vannak és fel vannak készülve egy babára. A tablettán, hüvelykúpon és gumin kívül még mindig van pár lehetőség, amit érdemes megfontolni. Érdeklődj nőgyógyásznál, hogy ő mit javasol.
2012. nov. 27. 10:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget!
2012. nov. 27. 10:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Én a megszakításos közösülés híve vagyok. Torokra kell küldeni, abból baj nem lehet :P

A tréfát félretéve 10:07-es válaszadóval tökéletesen egyetértek, igaza van :)

2012. nov. 27. 10:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Az egyetlen előnye, hogy nem kerül semmibe.

Viszont jó eséllyel teherbe esel mellette, és egy abortusz 30

2012. nov. 27. 10:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, véletlen elküldtem.

Tehát egy abortusz 30 ezer (a lelki oldaláról nem is beszélve), a gyerek meg még több.

Szerintem oltári nagy felelőtlenség olyannak ezt a módszert választani, akinél tényleg gond a gyerek.

Nem tudom elképzelni, hogy a gumitól mégis hogy szakadhat fel bármi is.

Ha fitymaszűkülete van, azt kezelni kell, nem a gumi a hibás...

2012. nov. 27. 10:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg: mégis hogy szakadt fel? Egyáltalán mi szakadt fel?

A gumi egy teljesen sima felületű valami, nincs rajta semmi ami beakadhatna... akkor meg hogy?

Ha pedig kicsi volt és azért szakadt... mi vérzett?

--------

Ha fitymaszűkülete van, az óvszer nélküli szex során is gondot okozna.

---

Megszakításos közösülés?

-ha a gyerek nálatok egyáltalán nem opció és mindenképp abortusz lenne a vége, akkor nem létezik értelmes érv mellette.

Túl nagy a teherbeesés kockázata.

A megszakítás Pearl-indexe ~12 és 40 között van. Azaz kb. ennyi nő esik teherbe 100 nő közül 1 év alatt ezt a módszert használva.

2012. nov. 27. 12:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Én se értettem, az exbarátaimnál nem volt ilyen. De ő amikor levette az óvszert, az tele volt vérrel. A kukiján van egy heg, azt mondta kb. 1 év óta, mert akkor vad szex közbe felszakadt a fitymája. Ez együttlét után még órákig vérzett, de másnapra rendbe jött. Majd megpróbálom elküldeni orvoshoz, mert ez szerintem se normális.
2012. nov. 27. 12:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Most lehet hogy hülyeséget írok,és nem számít, de nem úgy vagyunk együtt hogy mielőtt elmenne kb. 1 másodperccel kiveszi, hanem előtte kb. 5 perccel és úgy megy el hogy kiveri. Az ex pasimmal 5 évig "védekeztünk" a megszakításos módszerrel és ő 1 másodperccel azelőtt vette ki, mielőtt elment és szerencsére nem lettem terhes.

De köszönöm a véleményeket és a hasznos infókat, mert tényleg sokat segítettetek.

2012. nov. 27. 13:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Az ex párommal nem lett volna gond a baba az 5 év alatt, de a mostanival már gond lenne, ezért paráztam most be.
2012. nov. 27. 13:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A megszakításos úgy is necces, ha csak 1 másodpercre teszi be!

Ha tényleg nem jöhet még a baba, nem éri meg!

2012. nov. 27. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!