Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés? Pro és kontra?
Én a megszakításos közösülés híve vagyok. Torokra kell küldeni, abból baj nem lehet :P
A tréfát félretéve 10:07-es válaszadóval tökéletesen egyetértek, igaza van :)
Az egyetlen előnye, hogy nem kerül semmibe.
Viszont jó eséllyel teherbe esel mellette, és egy abortusz 30
Bocs, véletlen elküldtem.
Tehát egy abortusz 30 ezer (a lelki oldaláról nem is beszélve), a gyerek meg még több.
Szerintem oltári nagy felelőtlenség olyannak ezt a módszert választani, akinél tényleg gond a gyerek.
Nem tudom elképzelni, hogy a gumitól mégis hogy szakadhat fel bármi is.
Ha fitymaszűkülete van, azt kezelni kell, nem a gumi a hibás...
Tényleg: mégis hogy szakadt fel? Egyáltalán mi szakadt fel?
A gumi egy teljesen sima felületű valami, nincs rajta semmi ami beakadhatna... akkor meg hogy?
Ha pedig kicsi volt és azért szakadt... mi vérzett?
--------
Ha fitymaszűkülete van, az óvszer nélküli szex során is gondot okozna.
---
Megszakításos közösülés?
-ha a gyerek nálatok egyáltalán nem opció és mindenképp abortusz lenne a vége, akkor nem létezik értelmes érv mellette.
Túl nagy a teherbeesés kockázata.
A megszakítás Pearl-indexe ~12 és 40 között van. Azaz kb. ennyi nő esik teherbe 100 nő közül 1 év alatt ezt a módszert használva.
Most lehet hogy hülyeséget írok,és nem számít, de nem úgy vagyunk együtt hogy mielőtt elmenne kb. 1 másodperccel kiveszi, hanem előtte kb. 5 perccel és úgy megy el hogy kiveri. Az ex pasimmal 5 évig "védekeztünk" a megszakításos módszerrel és ő 1 másodperccel azelőtt vette ki, mielőtt elment és szerencsére nem lettem terhes.
De köszönöm a véleményeket és a hasznos infókat, mert tényleg sokat segítettetek.
Kérdező!
A megszakításos úgy is necces, ha csak 1 másodpercre teszi be!
Ha tényleg nem jöhet még a baba, nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!