Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyelhetem? Orális szexnél a végén lenyelhetem? Úgy teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 14:02
1/27 anonim válasza:
r*banc, ha annyit nem tudsz nehogy belekezdj bizti kis szaros vagy még
2/27 anonim válasza:
Igen, teherbe eshetsz, és a gyerek a szádon fog majd kijönni.
4/27 anonim válasza:
Hagyjátok már! Inkább válaszoljatok rendesen.
Igen, terhes lehetsz, de csak akkor, ha van tömött fogad.
A többiek meg ne válaszoljanak, ha csak szenyózni tudnak!
5/27 anonim válasza:
csáó:D ez qva jó kérdés szakadok rajta öt perce:D
PURUTTYÁK vagytok?:D ti tudtok ien fasza kérdéseket feltennI:D
am válaszolva a kérdésre : nem ugyanis ha lenyeled a gyomrodba megy és nem a méhedbe:D ha nem puruttya vagy komolytalan emberke vagy...akkor sajnos nem lehet túl nagy iq szinted:D már bocs
6/27 anonim válasza:
Terhes lehetsz de csak te. Főleg a pasidnak.
8/27 anonim válasza:
Persze, megfog termékenyülni a gyomrod,és ott fog nőni benne a gyerek...Hány éves vagy kislány, 8? XD
9/27 anonim válasza:
Nagyon jókat mulatok a válaszokon:-))))
Kérdező a válasz: nem. De azért olvass utána, hogyan lesz a baba!
10/27 anonim válasza:
Lenyelheted és nem leszel terhes. Csak ezt nem értem ha fogalmad sincs ezekről mindek basz.tod magadat 12-15 évesen? Mert a haverok azt mondták az a menő? Vagy mennyi vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!