Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy a gond? Rosszul vettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a gond? Rosszul vettem be a gyógyszerem!

Figyelt kérdés
Fejjel lefelé,és hátulról fogtam a gyógyszert mikor be vettem az első szemet,Triregolt szedek és csak késöbb vettem észre h sárga szemet vettem be,a rózsaszín helyet. Másnap a helyes ggyszert vettem be és azóta folyamatosan. Ugye nem lesz gond? Most először fodrult elő ilyenn h nem figyletem,pedig már 2 éve szedem
2009. aug. 17. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az orvosod tudja a választ. De én biztos védekeznék más módon is.
2009. aug. 17. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
:S oh :S
2009. aug. 17. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:

énis triregolt szedek, velem kicsit más volt, h kihagytam egy rózsaszínt és a fehéret vettem be, másnap bevettem a kihagyott a rózsaszínt is, de nemlett belőle bajom.

sztem neked sem lesz, bajod, lehet kicsit később jön meg, vagy ilyesmik, de sztem továbbra is védett vagy, elvégre bevetted a tablettád, csak más dózisban :D

2009. aug. 17. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
bocsi, de az utolsó írása egy nagy hülyeség. Csak a véletlennek köszönheted, hogy nem lettél terhes. A kérdezőnek meg annyit, hogy legközelebb jobban figyelj és ha még nem késő, akkor minden alkalommal védekezz legalább két hétig gumival.
2009. aug. 17. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
előző vok, jah és én is Tri-regolt szedek,,21
2009. aug. 17. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
hát most eléggé beparáztam... :S mert azóta voltam együtt barátommal igaz nem élvezett belém,de akkor is... :S
2009. aug. 17. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
ha 2 hatóanyagú tablettát felcserélek, nemleszek tőle terhes. a tri regol viszonylag erős gyóccer, attól a pár mikrogrammtól nemleszek terhes.
2009. aug. 17. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:
abba bízom h ez volt az első ilyen eset,elötte 2 éven keresztül mindig időben és normélisan vettem be. csak nem borította fel a hormonháztartásom ez az egy baki...
2009. aug. 17. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyetlen baki is elég, hogy teherbe ess gyogyi mellett...
2009. aug. 17. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:
már rohadtul parázok..., :S asszem veszek egy tesztet... és a gyógyszerrel mit csináljak? szedjem tovább ahogy kell?
2009. aug. 17. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!