Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy? Nov.9re kaptam csak időpontot a nőgyógyászhoz, de addigra elfogy a gyógyszerem és már elsején el kellene kezdenem szedni a gyógyszert. Tehát nem gond az a párnap kiesés?
Hogyne lenne gond! Ha hosszabb szünetet tartasz, akkor nem leszel védett, plusz összezavarod a ciklusodat is. Három dolgot tehetsz. Az első, hogy visszahívod a rendelőt, hogy neked az késő, mert 1-én már szedned kell a gyógyszert. A második, hogy elballagsz a háziorvoshoz és elmondod mi a szitu és kérsz tőle receptet. A harmadik, hogy elmész gyógyszertárba, elmondod, hogy ilyen gyógyszert szedsz, de recepted csak ekkor lesz. Utóbbi két esetben biztos a siker, ha van nálad papír a nőgyógyásztól, hogy volt egy éven belül rákszűrésed, meg hogy ezt a gyógyszert szeded. A gyógyszertárban több mint valószínű, hogy nem fognak azzal sem foglalkozni, ki szokták adni a gyógyszert recept nélkül is.
Szóval egy a lényeg, mindenképpen oldd meg, hogy legyen gyógyszered elsejére!
26/N
de ha csak gyógyszert mész feliratni orvoshoz, akkor ahhoz nem is kell időpont
én sztk ba szoktam menni, oda nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!