Nem jó a gyógyszerem? Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az orvosom szerint PCOM van, ezért Cypromixet írt fel.Már pár hónapja szedem és eddig nem volt semmi gond. Most viszont 6 nap helyett csak 2 napig tartott a mensim. Mivel babát szeretnénk rögtön terhességre gondoltam, mert maradt ki gyógyszer az előző hónapban.Aztán átgondoltam... PCOval nem könnyű teherbe esni. Szerintetek érdemes tesztelni? Vagy a gyógyszerrel van a gond?2011. jún. 16. 15:52
1/5 anonim válasza:
Azért láttunk már olyat, akinek sikerült!:))
Most mennyit veszítesz egy teszttel? Pár száz forintot? Szerintem megéri!
Szorítok!:))
13hkm
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem veszítenék semmit, csak félek az újabb csalódástól. :( Persze azt is tudom,hogy attól h húzom nem leszek "jobban" terhes.
2011. jún. 16. 16:10
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szorítasz :)Neked meg gondtalan babavárást! :))
2011. jún. 16. 16:11
4/5 anonim válasza:
én pco-val spontán estem teherbe, szóval ha gyógyszerrel rásegítenek (gondolom azért kaptad, hogy kicsit helyretegye a hormonjaidat), még nagyobb az esély ;) szerintem tesztelj!
5/5 A kérdező kommentje:
Pár napja voltam dokinál és nem látott semmit, szóval felesleges tesztelnem. Viszont a jó hír az,hogy eltűntek a cisztáim :)
2011. jún. 22. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!