Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló és óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló és óvszer egyszerre túl sok?

Figyelt kérdés
szerintetek túl parásak vagyunk ? eddig óvszerrel védekeztünk de most szeretnék szedni tablettát is . fontos számunkra a védekezés mer még nem szeretnénk gyereket . a fogamzásgátló hány százalékos védelmet nyújt? hallottam hogy valaki szedett és mégis teherbe esett. azért is lenne jó mert ha esetleg a gumi kiszakadna akkor a fogamzásgátló extra védelem ehhez . szerintetek túl parásak vagyunk ?
2012. nov. 25. 12:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

A gumit, ha szeretitek, akkor elég az állandó használat utáni kontroll, és esemény utáni tabletta a fiókban.

Egyiknél sincs 100% garancia, a gyógyszer állandó szedése nem egészséges, főleg fiatalon...

A megszakításos is lehet jó, tudod Hatvannál kiszállsz! ;)

Nekem még nem volt gondom.

37.

2012. nov. 25. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha Isten úgy akarja a fogamzásgátló és gumi se ment meg. Egyébként meg egyik se nyújt 100%os védelmet. De ha mindkettő van akkor jóval nagyobb a biztonság.
2012. nov. 25. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Elég annyit tudni, hogy a tabletta - ha megfelelően használják - a legjobb védekezési módszer, közel 99%-os. De tudni kell azt is, hogy a nemi betegségek ellen nem véd, könnyen el lehet kapni a párodtól ezt-azt.
2012. nov. 25. 12:50
 4/17 A kérdező kommentje:
eddig úgy csináltuk hogy gumival és még ígyis mindig időben kiszedte és befejeztem szájjal . eddig 4szer szexeltünk . és szerintem szednem kéne hogy álljon helyre a menstruációs ciklusom vagy a nőgyógyász erre mit ír ki ha összevissza van meg ? tavaly eléggé felfáztam alulról és azóta rettenetesen fáj, összevissza jön meg, van hogy kihagy 1 hónapot . amíg nem fáztam fel mindig pontosan megjött, nemfájt abszolút a hasam . most iszom azt a női teát .itt felvidéken zensky caj , mer szlovákiai vagyok. ez valamit segít de nem sokat .
2012. nov. 25. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:
45%

A kis önzetlen...

Befejezte szájjal...

;)

2012. nov. 25. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Hány évesek vagytok? 18 alatt nem ajánlom a fogamzásgátlót.

Egyébként túlparázzátok. Ha nincs bajotok a gumival, akkor minek terhelnéd a szervezeted a tabival?

Gumi mellett a megszakítás is felesleges, épp az a legjobb része, amikor elmegy benned. Nem kell félni. Ha kiszakad, azt úgyis észreveszitek, és akkor esemény utáni, kész.

24/N

2012. nov. 25. 13:00
 7/17 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül az esemény utáni ?? én egyszer vettem és 25 euró volt . van olcsóbb is ? vagy nekem a legdrágábbat adták? szívem szerint én nem szeretnék szedni ,mer tnem akarom terhelni vele a szervezetem meg a mellékhatások sem hiányoznak
2012. nov. 25. 13:05
 8/17 anonim ***** válasza:

"Ha kiszakad, azt úgyis észreveszitek, és akkor esemény utáni, kész."

Jah, csak az alsóhangon 6000 Ft, amit nem mindenki tud kifizetni... Akkor meg már inkább szedjen fegamzásgátlót!

2012. nov. 25. 13:13
 9/17 A kérdező kommentje:
és asszem utoljára is vettem esemény utánit . nekem az drága . akkor már inkább szedek fogamzásgátlót
2012. nov. 25. 13:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Rendszertelen menzeszre fogamzásgátlót adni és szedni felelőtlenség.

Ugyanis addig tök pontos lesz, amíg szeded, mert kikapcsolja a sajt, rendszertelen ciklusod.

De ha abbahagyod, jó eséllyel még szarabb lesz, mint előtte.

2012. nov. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!