Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » "A megszakítás nem védekezés"-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A megszakítás nem védekezés"-miért mondják ezt annyiszor?

Figyelt kérdés

5 éve élek szexuális életet, abból kb 3-at ezzel a védekezési módszerrel. Sosem estem teherbe, tökéletesen bevált a megszakításos módszer.

Jelenleg is így "védekezünk" és nincs baba. (Pedig én nem bánnám) Akkor mégis miért mondják, hogy ez nem védekezés, mikor nálam pl 100%-os a hatékonysága?

2012. nov. 16. 19:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

azért mondják, hogy védekezzenek RENDESEN! ezért. gondolkodjunk már...

és megint visszatérünk ahhoz, hogy mert ez nálad így volt, ne buzdítsuk már erre a népet!

2012. nov. 16. 20:41
 32/39 anonim ***** válasza:
58%
Én meg konkrétan 1 megszakításos "védekezéstől" teherbe estem. Biztos, hogy nem élvezett belém.
2012. nov. 16. 20:48
 33/39 anonim ***** válasza:
Mi is fel evig igy vedekeztunk. Heti 6-7alkalomal szeretkeztunk es a legeslegutolso alkalommal estem teherbe mikor megbeszeltuk,hogy akkor spiral vagy gumi.
2012. nov. 16. 21:29
 34/39 anonim ***** válasza:
2012. nov. 17. 13:57
 35/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet nem túlságosan vagy fogamzásképes :) erre nem gondoltál, csak fikázol mindenkit?!
2012. nov. 17. 15:01
 36/39 A kérdező kommentje:

Akkor a linkelt statisztikák szerint a nők 65%-a nem fogamzóképes? Nocsak, milyen új információk.

Persze, úgy tűnik némelyekre ráférne a felvilágosítás, ha már védekezésről van szó.

Ha eddig nem tudtátok, a gyerek úgy lesz, hogy a petesejt találkozik a hímivarsejtekkel. A petesejt a nő testében van, nem mászkál ki onnan, ha pedig a hegy nem megy Mohamedhez...szóval a hímivarsejteknek kell bemenni, hogy baba legyen. Ha ők meg nem kerülnek be, akkor sajnos ez egy veszett ügy. Ha nem volt elég érthető, akkor szólj és megpróbálom érthetőbben elmagyarázni.

2012. nov. 17. 15:33
 37/39 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ha jól értem, még nem is próbálkoztok élesben, de te már türelmetlenkedsz és kivizsgálásokra jársz.

Mi annakidején nagyon sokáig próbálkoztunk úgy, hogy minden hónapban ovuláció napján próbálkoztunk, természetesen nem megszakítással, sőt, még arra is ügyeltem, hogy utána felpolcolt popsival fekve maradjak legalább fél órán át. És még így is 8 ill. 7 hónap után sikerült a babásodás!

Nagyon nem jó ez a görcsös akarás, mert mi lesz, ha tényleg élesben fogtok próbálkozni? Próbálj meg kicsit visszavenni, mert szerintem ez a párodnak sem lehet kellemes, olyan, mintha "spermadonornak" használnád. Gondolom, a menstruáció közeledtével lázasan figyeled a terhességi tüneteket, lövöd el a negatív teszteket...

Bármilyen furcsa, de ez önmagában is elég ahhoz, hogy ne sikerüljön. A szervezeted stresszként éli meg a görcsös akarást, és nem engedi a teherbeesést. Több olyan nőt ismerek, aki évekig nagyon teherbe akart esni, de nem sikerült, aztán rábízta a sorsra, nem foglalkozott az egésszel, és jött is a baba.

2012. nov. 17. 16:43
 38/39 anonim válasza:

nem szexeltem, mégis teherbe estem.

Üdv: Mária

2012. nov. 19. 15:04
 39/39 anonim ***** válasza:
Na lett baba azóta?
2019. szept. 14. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!